24 парчиња контејнери за замрзнување на храна за храна за бебиња, 4 мл пластични тегли за храна за бебиња со капаци од искривување, мали контејнери за закуски за беби?

24 парчиња контејнери за замрзнување на храна за храна за бебиња, 4 мл пластични тегли за храна за бебиња со капаци од искривување,

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Бр Безбедно за употреба : Направено од квалитетна полипропиленска пластика, носејќи БПА, контејнерите за складирање на храна за бебиња можат безбедно да ги држат повеќето видови храна, да ги одржуваат свежи, нетоксични, без вкус на употреба и може да се применат долго време. Лесно за аплицирање : Благодарение на квалитетот на материјалот, овие пластични контејнери за храна за бебиња се херметички, водоотпорни, нераскинливи и протекувања, и независни контејнери за храна за складирање на бебиња ви овозможуваат да носите, до дел, да чувате различна храна, удобна и преносни за употреба. Практичен дизајн : Дизајнот на дупката за протекување на дното на контејнерите за блокови на храна за бебиња ви овозможува да ги исчистите блоковите за храна за бебиња без да оставите капки вода, а има и различни бои достапни за да изберете, што ви олеснува да разликувате храна. Широки апликации : Не само што овие контејнери за храна за бебиња можат да се применат за складирање на овошје, зеленчук, сирење, закуски и така натаму, туку и можат да носат течност, како што е супа за вашите бебиња; Овие контејнери за замрзнување на замрзнување на храна за бебиња се безбедни во фрижидер, микробранова, замрзнувач, машина за миење садови во исто време, што значи дека можете да ги исчистите удобно. Што ќе добиете : Пакетот содржи 24 парчиња контејнери за храна за новороденчиња со искривени капаци во различни бои, заедно со 1 лист налепници за етикети со храна, овозможувајќи ви да облечете различни етикети за да ги напишете содржините, состојките, датумите, итн., И Износот е доста за вашата различна дневна употреба и замена. Безбедно за употреба : Направено од квалитетна полипропиленска пластика, носејќи БПА, контејнерите за складирање на храна за бебиња можат безбедно да ги држат повеќето видови храна, да ги одржуваат свежи, нетоксични, без вкус на употреба и може да се применат долго време. Лесно за аплицирање : Благодарение на квалитетот на материјалот, овие пластични контејнери за храна за бебиња се херметички, водоотпорни, нераскинливи и протекувања, и независни контејнери за храна за складирање на бебиња ви овозможуваат да носите, до дел, да чувате различна храна, удобна и преносни за употреба. Практичен дизајн : Дизајнот на дупката за протекување на дното на контејнерите за блокови на храна за бебиња ви овозможува да ги исчистите блоковите за храна за бебиња без да оставите капки вода, а има и различни бои достапни за да изберете, што ви олеснува да разликувате храна. Широки апликации : Не само што овие контејнери за храна за бебиња можат да се применат за складирање на овошје, зеленчук, сирење, закуски и така натаму, туку и можат да носат течност, како што е супа за вашите бебиња; Овие контејнери за замрзнување на замрзнување на храна за бебиња се безбедни во фрижидер, микробранова, замрзнувач, машина за миење садови во исто време, што значи дека можете да ги исчистите удобно.

Основните својства

Додатоци на производот