Исцели 1 парчиња Престилка За Мали Деца Ќебе Шал Деколте За Хранење Лигавчиња За Бебиња Покривка За Нега На Бебиња Капаци За Седишта За Автомобили Нега Пончо Ново П?

Исцели 1 парчиња Престилка За Мали Деца Ќебе Шал Деколте За Хранење Лигавчиња За Бебиња Покривка За Нега На Бебиња Капаци За

Това е достапна
DEN 206.24
Количина на стоки:

Полиестер и памук Крпа за Доење за бебиња : Изработена Од материјал, издржлива за употреба. Памучна Покривка За Доење : оваа покривка за доење им овозможува на мајката и бебето да останат ладни и удобни додека дојат. Шал за нега : може да биде и како покривка за нега, капак за количка, крошна за автомобилско седиште, шал, шал и така натаму. Шетач Покритие : Направени од материјал, за употреба. Престилка За Доење Прикривање : Покривка За Нега Мултифункционална Покривка За Хранење На Деколте Мека Печатена Покривка За Доење. Список на пакети 1 х карактеристики на капакот за нега-Големина : околу 100х70х0, 1см покритие за хранење деколте. - Материјал : Полиестер и Памук Доење Крошна. - Боја : како што е прикажано доење нега покритие. - А за мајки ќебе шамија. - Изработен од материјал, издржлив за користење капак за шетач со ќебе. - Оваа покривка за доење им овозможува на мајката и бебето да останат ладни и удобни додека дојат шал за доење. - Може да биде и како покривка за нега, капак за количка, крошна на седиштето во автомобилот, шал, шал и така натаму нов капак за нега. - Со деколте, капакот за доење ви помага постојано да го гледате вашето бебе и да ја задржите шамијата за доење со воздух.

Основните својства

Додатоци на производот