Аголна Лажица, Закривена Лажица Од Нерѓосувачки Челик Со Автоматско Напојување Намалете Го Притисокот На Зглобот Намалете Го Притисокот На Зглобот Аголна Алатка ?

Аголна Лажица, Закривена Лажица Од Нерѓосувачки Челик Со Автоматско Напојување Намалете Го Притисокот На Зглобот Намалете Го Притисокот

Това е достапна
DEN 101.28
Количина на стоки:

DESIGNОНОМСКИ ДИЗАЈН : Ergономскиот дизајн обезбедува поголема удобност за возрасните Идеален за нега на пациенти во домот или клиниката, за зголемување на функционалноста и стекнување доверба додека јадете. ПРИМЕНЛИВО ЛИЦЕ : Идеално За луѓе со ограничен опсег на движење на зглобот или раката, како што се артритис, фибрилација на рацете, паркинсонова болест, карпален тунел или проблеми со мобилноста. Нерѓосувачки ЧЕЛИК : закривениот прибор е изработен од нерѓосувачки челик 18/10, без БПА и фталат, безбеден за миење садови. Кратката и густа рачка помага да се подобри стабилноста. СВЕТЛИНА : малата аголна лажица е лесна. Пренослив е, така што можете да го носите секаде каде што треба да се грижите за пациентот. Идеален за нега на пациенти во домот или клиниката. ГО НАМАЛУВА ПРИТИСОКОТ на ЗГЛОБОТ : аголните лажици го намалуваат притисокот на зглобот и се лесни за употреба за луѓе со ограничено движење на горните екстремитети. Нерѓосувачки ЧЕЛИК : закривените алатки се изработени од нерѓосувачки челик 18/10. Кратката и густа рачка помага да се подобри стабилноста. ГО НАМАЛУВА ПРИТИСОКОТ на ЗГЛОБОТ : аголните лажици го намалуваат притисокот на зглобот и се лесни за употреба за луѓе со ограничено движење на горните екстремитети. DESIGNОНОМСКИ ДИЗАЈН : Ergономскиот дизајн обезбедува поголема удобност за возрасните.

Основните својства

Item Type:
Curved Spoon
Material:
stainless steel
Applicable person:
suitable for manual fibrillation, arthritis, Parkinson's disease or the elderly.
Package List:
1 curved spoon :

Додатоци на производот