Симулациски модел за обука на медицинска сестра, машки и женски медицински сестри Маникин, симулатор за нега на пациенти во Еликлив, човечки анатомски модел за мед?

Симулациски модел за обука на медицинска сестра, машки и женски медицински сестри Маникин, симулатор за нега на пациенти во Еликлив,

Това е достапна
DEN 1585.60
Количина на стоки:

Дизајн на професионална обука, моделот Еликлив има холистичка компонента за медицински сестри и расклопување за обука на вештини Симулирање на грижа за пациентите, обука на пациент Маникин е големина на живот (170 см), реална флексибилност на екстремитетите и зглобовите, може да се реализираат разни позиции, може да симулираат капење и промена на облеката за пациенти во кревет. Има карактеристики на живописна слика, реално работење, удобно склопување и расклопување, структурен стандард и издржливост. Маникин на медицински сестри е изработен од многу силен ПВЦ, а зглобовите користат метални метални метални метални метални. Широко се користи како неопходности за медицински училишта, болници, медицински институции, итн. Користењето на овој модел може да помогне во квалификуваната трахеална интубација и да се подобри стапката на закрепнување на асфиксија. Напредно модел за обука на медицински сестри со целосна функција Моделот има делови за холистичка нега и расклопување за обука и настава за вештини. Има карактеристики на животна слика, реална работа, удобно расклопување и склопување, стандардна структура и издржливост. Product Features : Wash hair and face Eye and ear cleaning, medicine drip Oral care, denture care Nursing sputum suction method of oral and nose tracheal intubation Oxygen inhalation Oral and Nasal Feeding Gastric lavage Observation of the important organs of thoracic anatomy Arm vein puncture, injection, infusion (blood) Thoracic cavity, Абдоминална празнина, црниот дроб, коскената срцевина, лумбалниот пункт на наводнување на мочниот меур на мочниот меур во колкот за дренажа на фистула на структурата на важните органи во абдоминална анатомиоверска грижа : Избришете ја бањата, менување на менувањето на облеката за менување на облеката за мобици на мочниот меле Катетеризација на катетрирање на катетикација на анатолетална мускулатура.

Основните својства

Додатоци на производот