Зарпма Памучни Навлаки За Седишта За Икеа Антилоп Столче, Памучна Површина И Памучна Подлога, Преклопен Шумски Шаблон За Бебешко Столче За Деца Икеа Перница За Дет?

Зарпма Памучни Навлаки За Седишта За Икеа Антилоп Столче, Памучна Површина И Памучна Подлога, Преклопен Шумски Шаблон За Бебешко Столче За Деца

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Зарпма Бебешка Памучна Покривка за Столче дизајнирана за Високата Столица Икеа Антилоп ПАКЕТОТ НЕ ВКЛУЧУВА СТОЛЧЕ и БЕЗБЕДНОСЕН ПОЈАС. Материјал : површински памук, обложен памук за удобност. Преклоплив и Пренослив, може да се користи дома или за вадење. Нега За перење : Само Миење Раце/ Не Избелувајте/ Не Виткајте/ Не Сушете/ Закачувајте Суво. Прекрасна шумска шема и мека памучна површина гол оброци поудобно и посреќно за бебето и обезбедува дополнителна поддршка. Зарпма шума шема стол покритие Памук обложена Перница Вметнете, оваа ставка е наменета за популарната Икеа Антилоп Висок стол. Доживотна Гаранција Со не-вештачки оштетени.Ако имате било какви прашања, ве молиме контактирајте во продавница услуги на клиентите се чувствуваат слободни. Карактеристики-Преклоплив И Пренослив, може да се користи дома или за вадење. - Материјал : Ткаенината На Производот е памук, обложена со упатства за Нега на памук : ?Само Миење Раце ? Не Избелувај ? Немој Да Се Гушкаш ? Немојте Да Се Сушите ? Висат Сува Пакет : 1*Бебе Шума Шема Високо Покритие.

Основните својства

Додатоци на производот