2 Кутии 48 ПАРЧИЊА Влошки За Нега За Еднократна Употреба, Меки И Супер Абсорбента Влошки За Гради, Подлога За Доење За Еднократна Употреба, Влошки За Доење Против Ист?

2 Кутии 48 ПАРЧИЊА Влошки За Нега За Еднократна Употреба, Меки И Супер Абсорбента Влошки За Гради, Подлога За Доење За Еднократна Употреба,

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

Наменета за мајки кои дојат по породувањето, подлогата спречува прелевање на мајчиното млеко Изработен од висококвалитетен абсорбента материјал, безопасен за кожата и телото. Лесен за употреба, може да се поврзе со градник, удобен за ракување, што го прави секојдневниот живот на мајката поудобен. Практично за носење, излегување, може да се носи во секое време и перење за еднократна употреба бесплатно. Може да ја задржи совршената форма на градите, дури и за време на лактацијата, одржувајќи ја мајката убава фигура. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Предмет Тип : Боја На Градите : Бел Материјал : Абсорбента Памучна Пакет Листа : 2 х Кутии На Градите Рампа Забелешка : 1.Ве молиме дозволете мала грешка поради рачно мерење. Ви благодариме за разбирањето. Мониторите не се калибрирани исти, бојата на предметот прикажана на фотографиите може да покажува малку поинаква од вистинскиот објект. Ве молиме земете го вистинскиот како стандард.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Breast Pad
Color:
White
Material:
Absorbent cotton
Package List:
2 x Boxes of Breast Pad
Note:
1.Please allow little error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Додатоци на производот