Similac Pro-Advance®* Формула За Новороденчиња Со Железо, Броење 3, со ХМО 2 за Имунолошка Поддршка, НЕ-Гмо, Прашок За Формула За Бебиња, Лименки Од 36 Унци

Similac Pro-Advance®* Формула За Новороденчиња Со Железо, Броење 3, со ХМО 2 за Имунолошка Поддршка, НЕ-Гмо, Прашок За Формула За Бебиња,

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

РАЗВОЈ НА МОЗОКОТ И ОЧИТЕ : нашата ексклузивна мешавина на ДХА, Лутеин и Витамин Е – хранливи материи, исто така, пронајдени во мајчиното млеко – помага да се поддржи целокупниот раст на бебето и развојот на мозокот и очите Симилак Про-Напредување* со 2-ФЛ олигосахарид од човечко млеко (ХМО) е целосна исхрана за да помогне во зајакнувањето на имунолошкиот систем на вашето бебе, Од брендот за формула за новороденчиња број 1 што се храни во болниците. Ја има нашата ексклузивна мешавина од ДХА, лутеин и витамин Е— важни состојки кои се наоѓаат во мајчиното млеко. * Не за бебиња или деца со галактоземија. Не од мајчиното млеко. Не е докажана значајна разлика помеѓу млекото добиено од крави третирани со рбст и не третирани со рбст. Состојки кои не се генетски модифицирани. Similac pro-Advance со 2 ' - FL олигосахарид од човечко млеко (HMO) е целосна исхрана дизајнирана да го зајакне имунолошкиот систем на вашето бебе. 2 ' - FL HMO е имунолошки хранлив пребиотик како оној што се наоѓа во мајчиното млеко. Тоа е поддржано од повеќе од 20 години истражување. Не за деца или деца со галактоземија. Не од мајчиното млеко.

Основните својства

Додатоци на производот