ЧЕНГЗУИ 3дot Саксија Силиконска Мувла Епоксидна Смола Сам Декорација Изработка На Сапун Топена Смола Полимерна Глина Домашна Декорација Смола Мувла Изработка На Н?

ЧЕНГЗУИ 3дot Саксија Силиконска Мувла Епоксидна Смола Сам Декорација Изработка На Сапун Топена Смола Полимерна Глина Домашна Декорација

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Покрај тоа што се користат како свеќи или сапун, гипсените калапи може да се користат како калапи за смола или да се користат за вашите сопствени занаетчиски проекти Калапот е изработен од силикон и е издржлив. 100% сосема нов и висок квалитет. Лесен за употреба, лесен за чистење. Флексибилно и нелепливо, лесно отстранување на содржината. Лесно за демолирање. 3дotе Саксија Силиконска Мувла Епоксидна Смола Сам Декорација Изработка На Сапун Се Топи Смола Полимерна Глина Домашна Декорација смола мувла накит изработка : 100% сосема нов и висок квалитет калапот е изработен од силикон и е издржлив.Лесно за демолирање.Лесен за употреба, лесен за чистење. Флексибилни и нелепливи, лесно отстранување на contents.In покрај тоа што се користат како свеќи или сапун, гипсените калапи може да се користат како калапи за смола или да се користат за вашите сопствени занаетчиски проекти.Одличен подарок за мажи, жени и деца, момчиња и девојчиња, Тинејџери На Божиќ, Ноќта на Вештерките, роденденска забава.Спецификација : Боја : Розов Материјал : Силиконизирај : 120х95х62мм/4, 72х3, 74х2, 44квантност : 1пцпакетот Вклучува : 1 х Силиконски Мувла : ве Молиме дозволете грешка од 0-1см поради рачно мерење.

Основните својства

Color:
Pink
Material:
Silicone
Size:
120x95x62mm/4.72x3.74x2.44in
Quantity:
1pc
Package Includes:
1 x Silicone Mold
note:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Додатоци на производот