7 Парчиња Керамички Материјали Тркалезна Керамичка Уметничка Табла За Сушење Држејќи Глинена Плоча Избалансирани Алатки За Керамика Со Лилјаци За Предење Глина П?

7 Парчиња Керамички Материјали Тркалезна Керамичка Уметничка Табла За Сушење Држејќи Глинена Плоча Избалансирани Алатки За Керамика Со Лилјаци

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

●Дрвена Подлога За Кал Од Кал, Едноставна работа, удобна и практична за употреба, убав помошник за вас ●Дрвена Глинена Табла Со едноставна дизајнерска структура и одлична стабилност, лесно можете да ја примените. Направено со одлична изработка, има издржлив дизајн и нема лесно. ●Дрвена Табла Од Кал Е Лесна за употреба и ракување, нема да ви одземе премногу време. ●Глинена Скулптура Табла Е Погодна За мека керамика, глинена скулптура, глина, итн., лесна за самостојна употреба. ①Услуга по Продажбата Од која било причина, ако не сте задоволни со вашето купување, контактирајте не директно и ние веднаш ќе го решиме за вас. ●Дрвена Подлога За Кал Од Кал, Едноставна работа, удобна и практична за употреба, убав помошник за вас. ●Дрвена Глинена Табла Со едноставна дизајнерска структура и одлична стабилност, лесно можете да ја примените. Направено со одлична изработка, има издржлив дизајн и нема лесно. ●Дрвена Табла Од Кал Е Лесна за употреба и ракување, нема да ви одземе премногу време. ●Глинена Скулптура Табла Е Погодна За мека керамика, глинена скулптура, глина, итн., лесна за самостојна употреба. ①Услуга по Продажбата Од која било причина, ако не сте задоволни со вашето купување, контактирајте не директно и ние веднаш ќе го решиме за вас.

Основните својства

Додатоци на производот