4 Пакувајте Силиконски Калапи Од Бумбари, Калапи За Сапун Од Пчели За Правење Сапун, Бомба За Капење, Пчелин Восок, Џело, Лосион, Домашен Сапун, Смола, Алатки За Печењ?

4 Пакувајте Силиконски Калапи Од Бумбари, Калапи За Сапун Од Пчели За Правење Сапун, Бомба За Капење, Пчелин Восок, Џело, Лосион,

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

ОДЛИЧНИ МАТЕРИЈАЛИ : Нашата пчелна силиконска мувла е изработена од 100% силикон за храна Флексибилни и преклопливи без пукнатина или оштетување, температурата на силиконските калапи од -40 До 230 Целзиусови степени. СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА : Секое пакување калапи за сапуница вклучува комплет од 4, розови. 3х5, 6х0, 9 инчи. Големина на една празнина : 2, 2х2, 2х0, 8 инчи. Совршена мувла за пчелен сапун за 2оз сапун. МНОГУ НАМЕНИ-безбедно е да се користат овие украсни калапи за сапун не само како калапи за сапун за капење или калапи за лосиони за тело, туку и како калапи за желе, калап за силиконски колачи елипса. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА-флексибилноста и нелепливата површина на калапите за правење сапун обезбедуваат многу лесно отстранување на обликуваниот сапун или десерт; силиконските калапи исто така лесно се чистат и складираат. НАЈДОБРА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК-послужавник за мувла од силиконски сапун може да послужи како врвен подарок за секоја креативна личност чие омилено хоби е правењето сапун. ОДЛИЧНИ МАТЕРИЈАЛИ : Нашата пчелна силиконска мувла е изработена од 100% силикон за храна. Флексибилни и преклопливи без пукнатина или оштетување, температурата на силиконските калапи од -40 До 230 Целзиусови степени. СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА : Секое пакување калапи за сапуница вклучува комплет од 4, розови.

Основните својства

Додатоци на производот