Преносливо Грнчарско Тркало, Машина За Керамички Тркала Од 2000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Електрично Керамичко Тркало Мини Керамика МАШИНА За САМОСТОЈНИ Глинени Алатки Детс?

Преносливо Грнчарско Тркало, Машина За Керамички Тркала Од 2000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Електрично Керамичко Тркало Мини Керамика МАШИНА За САМОСТОЈНИ

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

СИЛЕН МОТОР И НИЗОК ШУМ : мини керамичкото тркало е многу лесно за употреба и моторот е доволно моќен Брзината е прилагодлива. Донесете висококвалитетен мотор, а тркалото се ротира непречено. 0-2000р/мин ротирачка брзина, помалку од 60d B, НИЗОК ШУМ, НЕМА ПОТРЕБА да се грижите дали ќе им пречите на другите. Прилагодлива брзина, хуманизирана работа, практична и удобна. ПРЕДНОСТИ НА МАШИНАТА ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ КЕРАМИЧКИ ТРКАЛА : електричната машина ЗА КЕРАМИКА ИМА БИРАЊЕ на кабелот за да можете да ја контролирате брзината., низок шум, безбедно и сигурно работење и заштеда на енергија. Тој е цврст и седи рамно, тркалото е цврсто. Покрај тоа, Мини Керамичкото Тркало е навистина деликатно и мало, Многу преносливо и безбедно. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Оваа мини керамика користи грамофон изработен од алуминиум, кој е рамен и мазен за да се обезбеди безбедно работење и не е лесен за ' рѓа,брзината е стабилна и лесно може да се извлечат големи работи. ШИРОКА ПРИМЕНА : оваа машина за керамички тркала е погодна за училишна керамичка настава, столбови за керамика, САМОСТОЈНИ продавници или домашна употреба и може да ги задоволи потребите на професионалните и аматерските ентузијасти за керамика.

Основните својства

Item Type:
Potter's Wheel Material

Додатоци на производот