Денот На вљубените Карневал 2 Во 1 Функција Додатоци За Цветни Аранжмани Алатка За Исправување На Иглички Кензан, Средство За Чистење Иглички Кензан, Одговара На Чи?

Денот На вљубените Карневал 2 Во 1 Функција Додатоци За Цветни Аранжмани Алатка За Исправување На Иглички Кензан, Средство За Чистење

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Иглата се користи за чистење на нечистотии и туѓи материи во празнините на иглата кензан Изработен од материјал од бакар и нерѓосувачки челик, тој е цврст и може да се користи долго време. Ракавот се користи за исправување на деформацијата на иглата предизвикана од неправилна употреба во кензан. 2 во 1 функција алатка за чистење игла кензан, средината може да се ротира и расклопи. Висок квалитет 2 во 1 функција кензан игла чистење алатка за исправување. Иглата се користи за чистење на нечистотии и туѓи материи во празнините на иглата кензан. Изработен од материјал од бакар и нерѓосувачки челик, тој е цврст и може да се користи долго време. Ракавот се користи за исправување на деформацијата на иглата предизвикана од неправилна употреба во кензан. 2 во 1 функција алатка за чистење игла кензан, средината може да се ротира и расклопи. Висок квалитет 2 во 1 функција кензан игла чистење алатка за исправување. Карактеристика : висококвалитетна алатка за исправување на иглата со игла 2 во 1 во функција кензан. Иглата се користи за чистење на нечистотии и туѓи материи во празнините на иглата кензан. 2 во 1 функција алатка за чистење игла кензан, средината може да се ротира и расклопи. Ракавот се користи за исправување на деформацијата на иглата предизвикана од неправилна употреба во кензан.

Основните својства

Додатоци на производот