2 парчиња Мувла За Држач За Саксии, Мувла За Саксии За Растенија, Флексибилни За Повеќекратна Употреба Лесно Чисти Самостојни Калапи За Самостојна Продавница За Ма?

2 парчиња Мувла За Држач За Саксии, Мувла За Саксии За Растенија, Флексибилни За Повеќекратна Употреба Лесно Чисти Самостојни

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Висококвалитетен материјал : силиконската мувла за поддршка на растенијата во саксии е изработена од висококвалитетен силиконски материјал, кој е издржлив, отпорен на паѓање, не е лесен за оштетување и може да се користи постојано долго време Лесен за демулдирање и лесен за чистење. DIY : можете да ги користите овие калапи за да создадете и НАПРАВИТЕ различни уникатни уметнички дела од смола, кои не само што можат да ја подобрат вашата практична способност, туку и да ја зголемат радоста на животот. Креативен дизајн : треба само да ги истурите суровините во калапот и да додадете кој било сјај во прав што го сакате. Широка примена : Повеќенаменска силиконска мувла од решетка за растенија во саксии е практичен додаток, кој може да се користи за изработка на лавици за миленичиња, лавици за растенија, подлоги и други уметнички производи. Можете исто така да го подарите како подарок на семејството и пријателите. Лесно за чистење : лесно можете да ги извадите вашите ПРОИЗВОДИ САМИ по ладењето. Површината НА самостојни производи лесно се чисти. Можете да ги користите овие калапи за создавање и САМОСТОЈНО разновидна уникатна уметност со смола, не само што може да ги подобри вашите сопствени раце на способноста, туку и да го зголеми задоволството од животот. Силиконскиот калап за загради за растенија во саксии е изработен од висококвалитетен силиконски материјал, еднократно, лесен за расклопување и чистење. Треба само да ги истурите оригиналните материјали во калапот и да додадете што сакате за сјајот во прав.

Основните својства

Item Type:
Flower Pot Holder Mold
Material:
Silica Gel
Support Foot Size:
Approx. 25.5 x 18mm / 1.0 x 0.7in(Manual Measurement, There Will Be a Little Error)
Disc Diameter:
Approx.12.5cm / 5in(Manual Measurement, There Will Be a Little Error)
Product Features:
Mold Soft, Flexible, Durable. Easy Demoulding, Can Be Used Many Times.
Package List:
2 x Support Foot Moulds1 x Disc Mould:

Додатоци на производот