Безжична ограда за кучиња, систем за задржување на електрична обука за миленичиња, безбеден ефикасен со IP65 водоотпорен полнење на шок -бип кучиња за обука на јака, з

Безжична ограда за кучиња, систем за задржување на електрична обука за миленичиња, безбеден ефикасен со IP65 водоотпорен полнење на шок -бип

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Безжична ограда за миленичиња : целосно безбеден и безопасен за вашето домашно милениче, ако кучето го надмине поставеното растојание, јаката на приемникот ќе алармира по звук, а потоа статички шок додека вашето куче не се врати во „безбедната зона“ Приемник на јака : Јака на приемникот со автоматско спиење, приемник на водоотпорен и полнење јака, јака одговара на кучињата 8 bs 8 bs од 6 "до 26", статичкиот режим на јаката е безбеден за вашето домашно милениче. Широк контролен опсег : Комплетно ослободете се од неволја за жици, многу е погодно да се воспостави безбедна област за активности за домашни миленици. Со предавателот како центар, радиусот на далечинскиот управувач е до 500 метри, а областа за покривање е до 78 хектари. Безбедно и ефикасно : Примачот работи со мала брзина и испушта статичка електрична енергија. Проводните натписи се покриени со силиконски палто, што воопшто нема да му наштети на кучето и нејзината коса. Безжичната ограда за безбедносно куче е ефикасен и безопасен систем за задржување на кучиња што ќе го спречи вашето куче да се изгуби заради ограничената подвижност. Интуитивен : предавателот има вградена батерија со литиум што може да се полни со голем капацитет, која е лесна за употреба. Приемникот е водоотпорен, полнење, економичен и издржлив. Пренесувачот има LCD дисплеј што може визуелно да ја прикаже јачината на тековниот сигнал. Безжична ограда за миленичиња : целосно безбеден и безопасен за вашето домашно милениче, ако кучето го надмине поставеното растојание, јаката на приемникот ќе алармира по звук, а потоа статички шок додека вашето куче не се врати во „безбедната зона“. Приемник на јака : Јака на приемникот со автоматско спиење, приемник на водоотпорен и полнење јака, јака одговара на кучињата 8 bs 8 bs од 6 "до 26", статичкиот режим на јаката е безбеден за вашето домашно милениче. Широк контролен опсег : Комплетно ослободете се од неволја за жици, многу е погодно да се воспостави безбедна област за активности за домашни миленици. Со предавателот како центар, радиусот на далечинскиот управувач е до 500 метри, а областа за покривање е до 78 хектари. Безбедно и ефикасно : Примачот работи со мала брзина и испушта статичка електрична енергија. Проводните натписи се покриени со силиконски палто, што воопшто нема да му наштети на кучето и нејзината коса. Безжичната ограда за безбедносно куче е ефикасен и безопасен систем за задржување на кучиња што ќе го спречи вашето куче да се изгуби заради ограничената подвижност.

Основните својства

Color:
green
Transmitter size:
14.0 x 8.5 x 3.2CM
Receiver size:
6.5x 3.9x 3.2CM
Range:
500m
Charger voltage:
110-220v
feature:
The transmitter has built-in wires. With the transmitter as the center, the maximum remote control radius is 500 meters:
The signal strength of the transmitter can be adjusted according to 0-100 gears, and the corresponding receiver distance is 20-500 meters:
The transmitter has a built-in high-capacity rechargeable lithium battery, which is convenient to use when going out:
The receiver is waterproof, rechargeable, economical and durable:
After the dog exceeds the set range of activities, the receiver it wears will automatically start the training function, and first make a sound, and then the punishment method of electrostatic stimulation reminds the dog to return to the safe area:
Package Included:
1 x Transmitter Built-in Rechargeable Lithium Battery:
1 x Collar receiver built-in rechargeable lithium battery:
1 x Test Light Tool:
4 screws:
1 x User Manual:
1 charger:
1 x strap:
4 x Metal Probes:
20 x flags :

Додатоци на производот