Курго кучиња јакна, реверзибилна зимска јакна за кучиња, миленичиња палто за пешачење, отпорна на вода, рефлексивни, лесни, абење со прицврстувач, атлетска, мансард?

Курго кучиња јакна, реверзибилна зимска јакна за кучиња, миленичиња палто за пешачење, отпорна на вода, рефлексивни, лесни, абење

Това е достапна
DEN 519.68
Количина на стоки:

Реверзибилна, рефлексивна и прилагодлива : Стилскиот реверзибилен елек за кучиња е совршен за да го задржи вашето куче пријатно за време на студените есенски месеци и студените зимски месеци кога ќе излезете на прошетки, пешачење и трчање Рефлексивно цевководи за видливост во темно прилагодување на куката и јамка за затворање на стомакот за прилагодено вклопување. Отпорен на вода и лесна : Само вистинската количина на покриеност за да го задржи вашето активно куче топло без прегревање на атлетско вклопување за целосна слобода на движење. Отпорен на вода, микротомички, рипстоп материјал за издржливост и не го прави кучето чеша како другите јакни. Носете со прицврстување : Отворањето на патент за пристап до задниот дел овозможува целосен пристап до прицврстувањето на кучињата, за да можете да закачите поводник и да одите лесно и исклучувањето е совршено за одење, трчање или пешачење за време на постудените месеци. Миење на рацете или чисто место. Големина и вклопување : Големината x-голема одговара на кучињата со вратот 24 инчи, градите 35-45 инчи, и грбот 27 инчи, ве молиме измерете го вашето куче околу најширокиот дел од градите и долниот врат, а потоа упатете се на табелата со големина на Курго. Покриеноста на грбот ќе варира во зависност од формата на кучето. Реверзибилна, рефлексивна и прилагодлива : Стилскиот реверзибилен елек за кучиња е совршен за да го задржи вашето куче пријатно за време на студените есенски месеци и студените зимски месеци кога ќе излезете на прошетки, пешачење и трчање. Рефлексивно цевководи за видливост во темно прилагодување на куката и јамка за затворање на стомакот за прилагодено вклопување. Отпорен на вода и лесна : Само вистинската количина на покриеност за да го задржи вашето активно куче топло без прегревање на атлетско вклопување за целосна слобода на движење. Отпорен на вода, микротомички, рипстоп материјал за издржливост и не го прави кучето чеша како другите јакни. Носете со прицврстување : Отворањето на патент за пристап до задниот дел овозможува целосен пристап до прицврстувањето на кучињата, за да можете да закачите поводник и да одите лесно и исклучувањето е совршено за одење, трчање или пешачење за време на постудените месеци. Миење на рацете или чисто место. Големина и вклопување : Големината x-голема одговара на кучињата со вратот 24 инчи, градите 35-45 инчи, и грбот 27 инчи, ве молиме измерете го вашето куче околу најширокиот дел од градите и долниот врат, а потоа упатете се на табелата со големина на Курго.

Основните својства

Додатоци на производот