Ранец За Носач За Мачки За Миленичиња, Мала Кучешка Мачка Ја Придружува Торбата За Носење Раце Слободно Рамо Носете Мека Памучна Престилка За Миленичиња Што Дише В?

Ранец За Носач За Мачки За Миленичиња, Мала Кучешка Мачка Ја Придружува Торбата За Носење Раце Слободно Рамо Носете Мека Памучна Престилка За

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

ТОПЛА и УДОБНА : торбата за носење Мачки е 99% изработена од одлично руно, топло и удобно, оставете ја да ја придружува вашата мачка да помине добра зимаМашинско перење на нежен циклус, вашите раце и крпа. Јаже што МОЖЕ ДА се ПОВЛЕЧЕ : ранецот за носач На Миленичиња доаѓа со фиксирано јаже што може да се повлече, така што вашата мачка може да игра внатре по своја волја и да шета лесно и безбедно. СЛОБОДНИ РАЦЕ : торбата за носач На Мачки може да се закачи на вашето рамо, така што лесно можете да го носите вашето домашно милениче за секојдневни прошетки, излегувања и викенд авантури без да ги користите рацете.Престилките за миленичиња одговараат на широк спектар на типови на тело. ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР : ранецот За Миленичиња е мал и лесен, во споредба со другиот багаж за миленичиња, оваа торба може да заштеди простор и е попрактична.Со реверзибилен дизајн, направете го тоа не само погодно, туку изгледа одлично внатре и надвор. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА : торба за Носач На Кучиња му дава игралиште кога сака да игра, и кревет кога сака да спие, многу погодно и practical.It исто така може вашите миленици од и е лесно да се мијат. Спецификација : Тип На Ставка : Багматеријал За Носач На Мачки : Големина На Производ Од Полиестерски Влакна : Прибл.

Основните својства

Item Type:
Cat Carrier Bag
Material:
Polyester Fiber
Product Size:
Approx. 72x63cm/28.3x24.8in
Package List:
1 x Cat Carrier Bag:
Note:
All data are measured manually, and there are certain errors in the measurement results.:

Додатоци на производот