Нсдрбх Ранец За Миленичиња, Транспарентен Ранец За Мачки И Кучиња, Дизајн На Странично Отворање, Долна Плоча Со Облога, Едно Рамо Или Рачно, Погоден За Патување и Пе?

Нсдрбх Ранец За Миленичиња, Транспарентен Ранец За Мачки И Кучиња, Дизајн На Странично Отворање, Долна Плоча Со Облога, Едно

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

[Безбедносен дизајн] : ранецот на мачката е опремен со токи на градите за да помогне да се ограничи лизгањето на животното Врската со синџирот го спречува животното да избега кога ќе се отвори горниот влез. [Лесно за патување] : ранецот за патување со мачки има прилагодливи ремени за рамо за да го намали притисокот на рамото. Ременот на градите може да ја балансира тежината на животното и да ја балансира тежината на долгото патување. [Ergономски дизајн] : кога сакате да го спуштите миленичето, лесно можете да ја преклопите торбата. Уникатниот материјал на овој ранец за миленичиња го прави многу лесен и издржлив. [Структура на мрежа што дише] : овој ранец користи тринасочна мрежа за да се осигура дека вашите миленици се безбедни и удобни. Комплетниот дизајн на решетката обезбедува функции за вентилација и визуелизација, погодни за долгорочни животни за патување. [Лесен и удобен] : овој ранец за миленичиња може да ви помогне во возењето без екипаж, што го прави безбедна и удобна торба за носење миленичиња кога патувате. Постојат два влеза, голема странична врата и надземни прозорци за лесен влез и излез. Структура за леење полимер најлон, силна и издржлива, отпорна на абење, отпорна на гребење, отпорна на временски услови, флексибилна и еластична, дише и удобна, создавајќи удобно опкружување за домашни миленици : 1. Чантата е дизајнирана со двострани отвори, а големиот простор е погоден за домашните миленици да патуваат самостојно.

Основните својства

Size:
44*17*29CM
Material:
Oxford cloth
color:
gray
Style:
single shoulder, portable
Applicable objects:
cats, dogs, small pets
The package includes:
1x plush pad:
1x pet backpack:
1x internal safety rope:
If you have any questions, please feel free to contact us via email, and our team will contact you via email within 24 hours. :

Додатоци на производот