Ваго Подигнување Керамички Сад За Кучиња За Мали Средни И Големи Раси-Тешка Категорија И Издржлив Сад За Храна За Миленичиња И Вода, Безбеден За Миење Садови, Модер?

Ваго Подигнување Керамички Сад За Кучиња За Мали Средни И Големи Раси-Тешка Категорија И Издржлив Сад За Храна За Миленичиња И Вода,

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

БЕЗБЕДНО ЗА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА и МАШИНА за МИЕЊЕ САДОВИ : овие лесни чисти чинии за кучиња се совршени за да одговараат на секојдневните потреби на вашите кучиња КЕРАМИЧКА КАМЕНИНА : Овие висококвалитетни чинии се направени со најквалитетна глина и брилијантно се спротивставуваат на секојдневното носење. МАЛА, СРЕДНА и ГОЛЕМА РАСА : Овие чинии се достапни во 3 големини што ги прави совршено прилагодени за секое куче. ЧИНИИ ЗА ХРАНА или ВОДА : Овие чинии за кучиња се погодни за храна или вода, тие се многу разноврсни!. Не САМО ЗА КУЧИЊА : Овие чинии се одлични за зајаци, заморчиња, мачки, порове и други миленичиња!. ПОВЕЌЕ ВАГО : Овие керамички чинии за кучиња се само почеток во нашата колекција за подигнување. Измешајте ги и усогласете ги со нашите други модерни чинии за кучиња или подлошки за забавен пар.25", 2 Чаша Капацитет Висина На Ногата : .5", 4 Чаша Капацитет Висина На Ногата : 1 1/8".5", 8 Чаша Капацитет Висина На Ногата : 1 3/8". БЕЗБЕДНО ЗА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА и МАШИНА за МИЕЊЕ САДОВИ : овие лесни чисти чинии за кучиња се совршени за да одговараат на секојдневните потреби на вашите кучиња. КЕРАМИЧКА КАМЕНИНА : Овие висококвалитетни чинии се направени со најквалитетна глина и брилијантно се спротивставуваат на секојдневното носење.

Основните својства

Додатоци на производот