KLKCMS ЧИНИИ ЗА ХРАНА ЗА КУЧИЊА Нелизгачки Стапала Прилагодлива Висина Модерен Сад За Хранење Покачени Чинии За Кучиња Подигнат Сад За Кучиња За Мали средни го?

KLKCMS ЧИНИИ ЗА ХРАНА ЗА КУЧИЊА Нелизгачки Стапала Прилагодлива Висина Модерен Сад За Хранење Покачени Чинии За Кучиња Подигнат Сад За Кучиња

Това е достапна
DEN 416.00
Количина на стоки:

* Лесно За Чистење : садовите за хранење кучиња се одвојуваат и се перат и може да се мијат во машина, која лесно се чисти и одржува * Квалитетен Материјал : одгледуваниот фидер за кучиња е изработен од висококвалитетен еколошки материјал и сад од нерѓосувачки челик 304 (капацитет од 1,1 Литри), дебел и не е лесен за оштетување, соодветни миленичиња од која било големина. * Прилагодлива Висина : прилагодливиот држач за подигнати чинии за кучиња може да се прилагоди на 5 различни висини : 3,15 инчи, 8,66 инчи,9,84 инчи, 11,02 инчи и 12,2 инчи. Расте со вашето куче, обезбедува удобна висина. * Лесно Ракување Со Преклопување : нозете за држење на садот за кучиња може лесно да се преклопат и да се стават под платформата за хранење за уредно и уредно складирање. Чувајте кога не е во употреба, не зазема. * Нонслип : станицата за хранење кучиња четири агли се третираат со дизајн што не се лизга; четирите агли се покриени со издржливи силиконски подлошки за нозе што не се лизгаат, ја подобруваат стабилноста, погодни за земјата сцена дома. Опис : - Прилагодлива Висина : прилагодливиот држач за подигнати чинии за кучиња може да се прилагоди на 5 различни висини : 3,15 инчи, 8,66 инчи,9,84 инчи, 11,02 инчи и 12,2 инчи. Расте со вашето куче, обезбедува удобна висина. - Нонслип : станицата за хранење кучиња четири агли се третираат со дизајн што не се лизга; четирите агли се покриени со издржливи силиконски подлошки за нозе што не се лизгаат, ја подобруваат стабилноста, погодни за земјата сцена дома.

Основните својства

- Material:
, Stainless Steel
Size Chart:
Material:
, Stainless Steel
Overall size:
44cmx27.9cmx29cm/17.32inchx10.98inchx11.42inch
Bowl Capacity:
1.1L
Package Includes:
1 Elevated Dog Bowls:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Додатоци на производот