СВЕТЛО ЗА Јака ЗА Кучиња ПРЕДВОДЕНА ОД БСИН-УСБ Сјај На Полнење Во Темната Јака За Кученце, Осветлете Јаки За Кучиња За Мали Кучиња, Безбедносни Светла За Кучиња За ?

СВЕТЛО ЗА Јака ЗА Кучиња ПРЕДВОДЕНА ОД БСИН-УСБ Сјај На Полнење Во Темната Јака За Кученце, Осветлете Јаки За Кучиња За Мали Кучиња, Безбедносни

Това е достапна
DEN 207.84
Количина на стоки:

СЈАЈ ВО ЈАКАТА ЗА КУЧЕНЦЕ СО ТЕМНА ЛЕР : Супер светла во темнина, направете ги вашите кучиња и мачки да бидат видливи и безбедни ноќе кога ноќно шетање со кучиња УСБ-ЈАКА ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ НА КУЧЕ на ПОЛНЕЊЕ : оваа јака може да се полни откако Ќе се исклучи Со микро УСБ-кабли за полнење. ЈАКИ ЗА КУЧИЊА СО ПРИЛАГОДЛИВА ГОЛЕМИНА ЗА МАЛИ КУЧИЊА И МАЧКИ : оваа мала јака за кучиња е специјално дизајнирана за мали раси кучиња и мачки, исто така може да се прилагоди со токи за да одговараат повеќе. 2 ОПЦИИ ЗА РЕЖИМИ НА БЛИЦ КУЧЕ СВЕТЛО : дека можете да изберете постојан блескав или брзо трепкање кога ќе ви треба само со притискање на копчето. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ : Ако имате какви било проблеми за оваа осветлена јака за кучиња, слободно контактирајте не, со задоволство ќе ви помогнеме да ги решите проблемите.

Основните својства

Додатоци на производот