Кјџххх Пет Отстранувач На Влакна-Отстранувач На Влакна За Мачки И Кучиња За Повеќекратна Употреба, Епилатор За Валјак За Влакна Со Четка За Отстранување Влакна Со ?

Кјџххх Пет Отстранувач На Влакна-Отстранувач На Влакна За Мачки И Кучиња За Повеќекратна Употреба, Епилатор За Валјак За Влакна

Това е достапна
DEN 1160.00
Количина на стоки:

Еднократно : епилаторот за миленичиња поддржува отстранување на влакненца со професионална алатка за четка за повеќекратна употреба без потреба од лента или налепници Опсег на примена : епилаторот за миленичиња е совршен за вашите миленици, кучиња и мачки, погоден е за отстранување на влакна од домашни миленици и пената од софата или облеката за да ја одржувате чиста. Едноставно за ракување : не се потребни батерии или енергија, само користете ги ролерите за да се движите напред-назад за да ги соберете сите влакна и влакна од домашни миленици во корпата за отпадоци. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Дизајниран како абс тело со пп ролери и најлон етикета четка. Заштита робусност и постојана стабилност. Лесен за чување и чистење : малиот отстранувач на влакна за миленичиња не зазема простор и не треба директно да ја чисти површината на четката со вода. Површината на четката може да се исчисти со мека крпа навлажнета со вода или синтетички детергент. Истото важи и за чистење на кутијата за отпадоци за епилаторот на вашето домашно милениче да изгледа како нов. Спецификација : Тип : Отстранување На Влакна Од Домашни Миленици Количина : 1 парче материјал : пластика боја : темно сина розова резервен комплет : може да се замени двапати.

Основните својства

Type:
Pet Hair Removal
Quantity:
1 piece
material:
plastic
Color:
dark blue pink
Spare kit:
can be replaced twice

Додатоци на производот