АЛИПИС 10 парчиња антички за куки за куки за вертикален стил на садови за износи, пролет не'рѓосувачки домаќинство жица inchиден инч прилагодливи плочи за монтирање н?

АЛИПИС 10 парчиња антички за куки за куки за вертикален стил на садови за износи, пролет не'рѓосувачки домаќинство жица inchиден инч прилагодливи

Това е достапна
DEN 199.84
Количина на стоки:

Не'рѓосувачки челик Wallид на приказ на плочи-Функционални висечки куки - Вклучени 10 функционални висечки куки, висечки плочи, уметност, фотографии, облека, торби, чадори, часовници, клучеви и други украси. Многу е лесно да ги чекате во wallидот и лесни за вашите украси. Закачалки за прикажување на wallидни плочи- со извори на проширување на должината, лесно да се држат цврсто на плочата без страв од тоа да се лизне. Држачи на wallидни плочи за приказ- Лесно за да ги инсталирате или соблекувате, закачалката може да ги држи плочите безбедно на идот. Куки за садови-разноврсни употреби - Овие закачалки за жичани плочи се погодни за видови плочи, како што се антички плочи, уметнички плочи, керамички плочи, фото рамки, уметнички дела, фотографии и така натаму; Куки за закачалки се исто така погодни за други мали предмети, како што се крпи, копчиња, капи, мала торба, ѓердани и накит. Заграда за виси плочи- Усвојување на врвен нерѓосувачки челик, овие закачалки за wallидни плочи се и, не се лесни за оштетување. Не'рѓосувачки челик. Wallид на приказ на плочи-Функционални висечки куки - Вклучени 10 функционални висечки куки, висечки плочи, уметност, фотографии, облека, торби, чадори, часовници, клучеви и други украси. Многу е лесно да ги чекате во wallидот и лесни за вашите украси. Закачалки за прикажување на wallидни плочи- со извори на проширување на должината, лесно да се држат цврсто на плочата без страв од тоа да се лизне. Држачи на wallидни плочи за приказ- Лесно за да ги инсталирате или соблекувате, закачалката може да ги држи плочите безбедно на идот. Куки за садови-разноврсни употреби - Овие закачалки за жичани плочи се погодни за видови плочи, како што се антички плочи, уметнички плочи, керамички плочи, фото рамки, уметнички дела, фотографии и така натаму; Куки за закачалки се исто така погодни за други мали предмети, како што се крпи, копчиња, капи, мала торба, ѓердани и накит. Заграда за виси плочи- Усвојување на врвен нерѓосувачки челик, овие закачалки за wallидни плочи се и, не се лесни за оштетување.

Основните својства

Додатоци на производот