Кутија за складирање на ориз дециметар складирање на ориз, сад за складирање ориз, сад со храна, складирање на сува храна за кујна соја пченка

Кутија за складирање на ориз дециметар складирање на ориз, сад за складирање ориз, сад со храна, складирање на сува храна за кујна соја пченка

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

▲ Големиот капацитет од садот за складирање на ориз од 10 килограми и жито може да ги задоволи семејните потреби ▲ Едноставен дизајн, секој има капак за да се осигура дека кутијата е запечатена. ▲ Кофи со ориз се ставаат во агли за да ви помогнат да го зголемите вашиот простор и да ги одржувате предметите организирани и лесни за наоѓање. ▲ Овој сад за складирање на ориз е исто така одличен за зрна, брашно, закуски, ореви и материјали за печење. ▲ Транспарентен херметички контејнер : Тој е многу транспарентен пластичен сад. Можете да идентификувате содржина без да ги отворите. ▲ Големиот капацитет од садот за складирање на ориз од 10 килограми и жито може да ги задоволи семејните потреби. ▲ Едноставен дизајн, секој има капак за да се осигура дека кутијата е запечатена. ▲ Кофи со ориз се ставаат во агли за да ви помогнат да го зголемите вашиот простор и да ги одржувате предметите организирани и лесни за наоѓање. ▲ Овој сад за складирање на ориз е исто така одличен за зрна, брашно, закуски, ореви и материјали за печење. ▲ Транспарентен херметички контејнер : Тој е многу транспарентен пластичен сад. Можете да идентификувате содржина без да ги отворите. Карактеристики : Преку транспарентен прозорец, можете да ги набудувате резервите во реално време. Убаво ќе се вклопи во која било кујна или дури и во шкаф. Лесно е да се види колку е оставен ориз за да знаете кога треба да додадете повеќе.

Основните својства

color:
White
material:
plastic
Size:
360X240X225mm
Capacity:
10kg
Packing list:
rice bucket*1
Description :
Are you looking for a way to get your dry food quickly? Or are you bothered by the dry food scattered around the house? Then try this five-grid dry food dispenser. :
It allows you to sort and store your groceries, while the button under the compartment also allows you to dose and quickly pick up groceries. :
It will meet your needs and keep your food fresh and tasty! :
Notes :
Please be careful not to store larger candy, dried fruit, and other large particles inside, because the hole below is relatively small and easy to block. :

Додатоци на производот