СМ Силиконски Тенки Капаци За Лименки Заштитник За Капакот На Капакот За Тенка Конзерва И Слаба Конзерва Тврд Селцер, Сода, Пиво, Енергетски Пијалоци, Сок + Сива )

СМ Силиконски Тенки Капаци За Лименки Заштитник За Капакот На Капакот За Тенка Конзерва И Слаба Конзерва Тврд Селцер, Сода, Пиво,

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

Пакување од 2 силиконски тенки капаци за конзерви / слаби конзерви Одговара за тенки лименки со дијаметар на телото 202 и 211 и дијаметар на горниот крај. Одговара тенок конзерва и слаби може пијалаци, Сода, Пиво, Енергетски Пијалоци, Сок, Хард Селцер. ЧУВА ПРАШИНА И ПЕСОК НАДВОР ОД ВАШИОТ ПИЈАЛОК : овие се одлични за пиење кога сте на отворено на пикник, плажа, кампување, риболов или играње голф. СПРЕЧУВА ИЗЛЕВАЊЕ : Тесни брави за заптивки во вашиот пијалок. Спречете пилинг за вашите пијалоци и пијалоци. ГО ЗАДРЖУВА ГАЗОТ : Избегнувајте изложување на воздух или тресење на пијалокот што побрзо ја намалува карбонизацијата. Изработени од силиконски материјал за храна. Машина за перење. Еколошки, флексибилен и издржлив. Силиконски Тенки Капаци За Лименки Заштитник За Капакот На Капакот За Тенка Конзерва И Слаба Конзерва Тврда Селцер, Сода, Пиво, Енергетски Пијалоци, Сок (Темно Сина (1 Еез) + Сива (1 Еез)) Изработена од силиконски материјал за храна. Машина за перење. Еколошки, флексибилен и издржлив. ЧУВА ПРАШИНА И ПЕСОК НАДВОР ОД ВАШИОТ ПИЈАЛОК СПРЕЧУВА ИЗЛЕВАЊЕ ЗАДРЖУВА ГАЗИРА.

Основните својства

Додатоци на производот