XJJZS Кујна wallидна полица за складирање решетка за складирање на решетки за зачини за зачини бесплатни перфорирани решетки за складирање од не'рѓосувачки челик кујн?

XJJZS Кујна wallидна полица за складирање решетка за складирање на решетки за зачини за зачини бесплатни перфорирани решетки за складирање

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Изработено од висококвалитетен железен материјал, преку фин процес на сликање, издржлив и исклучителен Едноставен и елегантен дизајн, ефикасно создава простор и збогатување на вашиот дом. Дизајн на шуплив, удобен за одводна вода, и одлична за кујна и бања. Решетката за складирање е совршено виси на кујна за да ги складирате кујнските работи. Исто така одличен организатор на бања за шампон за складирање, гел за туширање, итн. Направен од висококвалитетен железен материјал, преку фино процес на сликање, траен и исклучителен. Едноставен и елегантен дизајн, ефикасно создава простор и збогатување на вашиот дом. Дизајн на шуплив, удобен за одводна вода, и одлична за кујна и бања. Решетката за складирање е совршено виси на кујна за да ги складирате кујнските работи. Исто така одличен организатор за бања за шампон за складирање, гел за туширање, итн. Направен од висококвалитетен железен материјал, преку фино процес на сликање, издржлив и исклучителен. Силен и елегантен дизајн, ефикасно создава простор и збогатување на вашиот дом. За одводната вода, и одлични за кујната и бањата. Решетката за складирање е совршено виси на кујна за складирање на кујнските работи. Исто така одличен организатор за бања за шампон за складирање, гел за туширање, итн.

Основните својства

Додатоци на производот