Прстен за запечатување на шпорет под притисок, заптивка за запечатување во облик на силиконски заптивки за заптивка за заптивка за притисок за шпорет под притисок

Прстен за запечатување на шпорет под притисок, заптивка за запечатување во облик на силиконски заптивки за заптивка за заптивка за притисок

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

Материјал : Прстенот за запечатување е изработен од силиконски растат со храна, кој е силен и издржлив Одлична замена за вашиот стар или оштетен прстен за шпорети под притисок. Овој прстен за запечатување на шпорет на притисок е погоден за шпорет на притисок на алуминиумска легура. Ве молиме, заменете го на секои 18-24 месеци или кога се наоѓа деформацијата. Лесно за чистење : Само измијте со сапун и вода по секоја употреба. Ако сакате да ја користите машината за миење садови за чистење, исчистете го на горниот решетка за да го олесните чистењето. Забелешка : Димензијата спомената во описот е за внатрешен дијаметар на применливиот тенџере, а не за големината на прстенот за запечатување. Производот е шпорет на притисок на алуминиумска легура, но треба да обрнете внимание на моделот на дното на тенџерето. Прстенот за шпорет што започнува со А може да се користи, а прстенот за шпорет под притисок што започнува со како што не може да се користи. Ако не можете да го видите моделот, ако шпоретот на притисок е решено да биде направен од алуминиум, измерете го внатрешниот дијаметар на телото на шпоретот на притисок. Пред купувањето : Компатибилен е со различни модели, проверете ја големината на вашиот шпорет на притисок пред да го купите. Материјал : Прстенот за запечатување е изработен од силиконски растат со храна, кој е силен и издржлив. Одлична замена за вашиот стар или оштетен прстен за шпорети под притисок. Овој прстен за запечатување на шпорет на притисок е погоден за шпорет на притисок на алуминиумска легура. Ве молиме, заменете го на секои 18-24 месеци или кога се наоѓа деформацијата. Лесно за чистење : Само измијте со сапун и вода по секоја употреба. Ако сакате да ја користите машината за миење садови за чистење, исчистете го на горниот решетка за да го олесните чистењето. Забелешка : Димензијата спомената во описот е за внатрешен дијаметар на применливиот тенџере, а не за големината на прстенот за запечатување. Производот е шпорет на притисок на алуминиумска легура, но треба да обрнете внимание на моделот на дното на тенџерето. Прстенот за шпорет што започнува со А може да се користи, а прстенот за шпорет под притисок што започнува со како што не може да се користи.

Основните својства

Product Name:
Pressure Cooker Sealing Ring
Material:
Silicone
Applicable to:
General purpose aluminum alloy pressure cooker
Package List:
1 x Pressure Cooker Ring:
Note:
The dimension mentioned in the description are for the inner diameter of the applicable pot, not the size of the sealing ring. :
The product is aluminum alloy pressure cooker, but you need to pay attention to the model of the bottom of the pot. The Pressure Cooker Ringthat starts with A can be used, and the Pressure Cooker Ring that starts with AS cannot be used. If you can't see the model, if the pressure cooker is determined to be made of aluminum, measure the inner diameter of the pressure cooker body.:

Додатоци на производот