HJK Јадење вилушка, прибор за јадење Еликлив со прилагодлива лента, флексибилна ротирачка вилушка од не'рѓосувачки челик самостојно јадење вилушка за оневозможени ?

HJK Јадење вилушка, прибор за јадење Еликлив со прилагодлива лента, флексибилна ротирачка вилушка од не'рѓосувачки челик самостојно јадење

Това е достапна
DEN 299.20
Количина на стоки:

【Материјал од одделение за храна】 Направен од не'рѓосувачки челик и силиконски материјал од одделение од храна, кој е безбеден, нетоксичен и издржлив за употреба 【Прилагодлив дизајн】 Прилагодлива силиконска лента за рака, може да се прилагоди на различни големини на рацете и различен агол како вашата потреба и лесен за носење. 【360 степени ротирачки】 360 степени ротирачки дизајн, поудобен и погодно за добивање храна. 【Одличен дизајн】 Дизајнот на рачката против лизгање ќе направи цврст зафат за да се спречи лизгава. 【Грижа за стари лица - погодно за оневозможување на пациенти, старешини, луѓе со артритис, хендикепирани луѓе, креветчиња, дисфункција на горната рака и нервен систем. 【Материјал од одделение за храна】 Направен од не'рѓосувачки челик и силиконски материјал од одделение од храна, кој е безбеден, нетоксичен и издржлив за употреба. 【Прилагодлив дизајн】 Прилагодлива силиконска лента за рака, може да се прилагоди на различни големини на рацете и различен агол како вашата потреба и лесен за носење. 【360 степени ротирачки】 360 степени ротирачки дизајн, поудобен и погодно за добивање храна. 【Одличен дизајн】 Дизајнот на рачката против лизгање ќе направи цврст зафат за да се спречи лизгава. 【Грижа за стари лица - погодно за оневозможување на пациенти, старешини, луѓе со артритис, хендикепирани луѓе, креветчиња, дисфункција на горната рака и нервен систем.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Material:
430 food grade stainless steel, silicone, TPE, AB
Color:
As Pictures Shown
Type:
Fork
Length:
approx.24.5cm/9.6in
Weight:
Approx.102g/3.6oz
Package list:
1 * Disabled Utensil :
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Додатоци на производот