KVMORZE мини стаклена десерт купола со база, мала декоративна лента за торта со стаклена купола, фиока за приказ на овошје за торта за кујна/роденден/забава/свадба, апе?

KVMORZE мини стаклена десерт купола со база, мала декоративна лента за торта со стаклена купола, фиока за приказ на овошје за торта за кујна/роденден/забава/свадба,

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

Погодна фиока за снек - чиста купола за стаклена торта е идеална за прикажување на колачи, овошје, пити и колачи во стил Може да се користи во вашиот бар за десерт, маса за торта, маса за забава, трпезариска маса, коктел -маса и многу повеќе, и одлични за Божиќна венчавка. 2in1 Употреба - стаклото мини торта за торта е одлично за десерт за торта со сирење од мини крем. Тие можат да користат заедно, а фиоката може да се користи независно за сервирање закуски или десерти. Разновидна - куполата за приказ на bellвончето не е само штанд за торта, а исто така е совршена за растенија, сукуленти, самовила, фотографии, медали, украсно пополнување и многу повеќе. Лесно чиста - плочата за леб во домаќинството е направена од багрем дрво и стаклени материјали, лесно е да се исчистат и може да се стави во фрижидер. Големина на артикалот - дијаметарот на плочата за торта е 4,13 ", а висината на куполата е 3,74". Теглата за чиста стаклена клочела е изработена од бамбус и стаклени материјали, лесно е да се исчисти и да се користи долго време. 4,13 '' Мини послужавник за сирење, десерти, овошје или украсни прикази во вашиот дом, свадба, забава или поставување настани. Одлично е за сервирање, украсување, надавање или забава со пријателите и семејството.

Основните својства

Додатоци на производот