Луксузно одводне кригла потопло бар -клуб за чинија за дрвени очила Организатор торбички торбички за складирање чаша за складирање на дневна четка бебешка чинија ?

Луксузно одводне кригла потопло бар -клуб за чинија за дрвени очила Организатор торбички торбички за складирање чаша за складирање

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Пластика Решетка за сушење- Лесно чиста : Подигнувачката лента е лесна за отстранување на вишок вода, можете да извлечете решетката за да ја исчистите и да ги одржувате шалтерот и решетката сув. Држач за брадавици- лесен за пристап и избирање работи од, вентилација и дишење, спречувајќи да растат лошите материи. Стенд за шише со вода- Димензија на производот : Мерки 12. Шампањски флејта решетка- разумен дизајн за удобна употреба и заштедете повеќе простор, изгледа модерно и елегантно. Решетката за сушење за шише- Одличен избор на материјали, не е лесен за деформирање, не е лесно да се избледи, време за долго користење, безбедно. Список на пакети 1 x Купки за сушење Карактеристики -Големина : 32.86x7 решетката за сушење очила. - Пластични материјали, стилски и декоративни, паркирање на решетката за сушење стакло за пиење. -Материјал : Пластично шише -боја : сива и сина решетка за сушење за шише -може да се постави по желба, бесплатно да се движи, да го поставите каде и да сакате, поудобно решетката за сушење на тумб. - Лесен за пристап и избирање работи од, вентилација и дишење, спречувајќи лоши материи да одгледуваат фен за чаши за чаши за кафе. -Семот на површината и убавата полирана, уредна и дарежлива, затоа не треба да се грижите за тоа да му наштетите на решетката за сушење шише со шише.

Основните својства

Додатоци на производот