Бтат-Цветен Сет За Чај, чаши За Чај, Тенџере За Чај, Крем и Шеќер, кутија За Подароци, Кинески Сет За Чај, Комплети За Чај За Жени, Чаши За Чај И Комплет За Чинии, Подаро?

Бтат-Цветен Сет За Чај, чаши За Чај, Тенџере За Чај, Крем и Шеќер, кутија За Подароци, Кинески Сет За Чај, Комплети За Чај За Жени, Чаши За

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Сет За розов Кралски Чај13 парче чај : 4 чаши за чај( 8оз), 4 чинии, тенџере за чај (38оз), стомна за крем и сад за шеќер (штандот за прикажување не е вклучен). Цветен комплет чај во Британски стил со извонредна и елегантна форма ја украсува вашата кујна и им служи на вашите гости на практичен начин, но со голема префинетост и софистицираност. Безбедно спакувано во прекрасна кутија за подароци, совршено за давање подароци за свадби, празници и други прилики. Чашите за чај се идеални за сервирање чај или кафе, може да се користат и за шолји капучино, макијато, лате, шолји за еспресо, шолји за демитас, шолји за кафе. Направено од фин и висококвалитетен порцелан без олово познат по својата јачина. Безбедна машина за миење садови, а не безбедна за микробранова печка.

Основните својства

Додатоци на производот