Сеиџи Шпорет Под Притисок Од Типот На Жлезда За Домаќинство,Повеќефункционална Тава Од Алуминиумска Легура,Тенџере За Супа, Заштедете Време И Енергија, Брзо Готве?

Сеиџи Шпорет Под Притисок Од Типот На Жлезда За Домаќинство,Повеќефункционална Тава Од Алуминиумска Легура,Тенџере За Супа,

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

●Пилешкото, рибата, месото и зеленчукот може целосно да се сварат за неколку минути, а потоа брзо да се исечат на парчиња и да се исечат на тенки парчиња ●Трислоен композитен долен слој, внатрешното греење е рамномерно и ефикасноста е поголема. Средниот слој го забрзува преносот на топлина, така што топлината е рамномерно распоредена на дното за да спречи горење на храната. ● Ergономската рачка обезбедува цврста рамнотежа на стисокот за безбедно отворање и заклучување на капакот. Кога има притисок во садовите за готвење, ве молиме безбедно запрете го вентилот за да спречите отворање на капакот додека притисокот не се намали безбедно. ●Повеќекратен безбедносен дизајн, безбедносно отворање и затворање, вентил за ограничување на притисокот, сигурносен вентил, еластичен зрак итн. безбедно е да уживате во готвењето.

Основните својства

Додатоци на производот