Зеродеко магнетна решетка за складирање магнетна полица за шпорет кабинет полица за складирање магнетна фрижидер полица магнетна хартиена крпи решетката мрежа м?

Зеродеко магнетна решетка за складирање магнетна полица за шпорет кабинет полица за складирање магнетна фрижидер полица магнетна

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

железо Магнетна полица за табла- Со задниот магнет, решетката за магнетно складирање е лесен за инсталирање на најразлични магнетни места. Магнетна полица за фрижидер- решетката за магнетно складирање може да ги задржи вашите алатки за готвење, може да се инсталираат на фрижидерот или површината на кабинетот. Фрижидер за магнетна полица- Магнетна решетка и прикажете ја вашата кујна на вашата кујна со овој држач за решетки за складирање. Полицата со фрижидер- решетката за складирање на магнетски фрижидер може лесно да ви помогне да организирате шише, зачини, алатки и други закуски. Магнетна решетка за зачини- Погоден е за дома, хотел, сала, бања, бања, плакарот за кујна, која било метална површина. Магнетна полица за табла- Со задниот магнет, решетката за магнетно складирање е лесен за инсталирање на најразлични магнетни места. Магнетна полица за фрижидер- решетката за магнетно складирање може да ги задржи вашите алатки за готвење, може да се инсталираат на фрижидерот или површината на кабинетот. Фрижидер за магнетна полица- Магнетна решетка и прикажете ја вашата кујна на вашата кујна со овој држач за решетки за складирање. Полицата со фрижидер- решетката за складирање на магнетски фрижидер може лесно да ви помогне да организирате шише, зачини, алатки и други закуски. Магнетна решетка за зачини- Погоден е за дома, хотел, сала, бања, бања, плакарот за кујна, која било метална површина. Пакетот вклучува 1 x Магнетски ладилник Карактеристики - Боја : црна магнетна зачини решетка - материјал : решетка за складирање на железо - Големина : 24.

Основните својства

Додатоци на производот