XJJZS вештачки роза цвет од салфетка прстени симулација цветна крпа за салфетка држач за токи сервиси за забава за вечера

XJJZS вештачки роза цвет од салфетка прстени симулација цветна крпа за салфетка држач за токи сервиси за забава за вечера

Това е достапна
DEN 1345.60
Количина на стоки:

Модерна и шик, исклучителна изработка Прекрасен украс за дома. Деликатни и романтични класични цвеќиња, благороден темперамент, додајте чувство на церемонија за вас. Креативниот дизајн на ленената тока подобро го одразува дизајнот на лисјата, кој е модерен и разноврсен. Примена : Свадба, забава, прослава, дипломирање, банкет, итн. Опишете : модерен и шик, исклучителен изработка Дизајн на лисјата, кој е модерен и разноврсен. Апликација : Свадба, забава, славење, дипломирање, банкет, итн. Спецификација : Тип : РИНГМАТЕРИЈА ЗА УСЛОВИ : Вештачки цвеќиња, Флекс пакет вклучува : 1* прстени од салфетки (други демо производи што не се вклучени) Белешка : Снимање на светлина и различни дисплеи може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поразлична од вистинската работа. Грешката дозволена за мерење е +/- 1-3cm.due на различен монитор и светлосен ефект, вистинската боја на предметот може да биде малку различна од бојата прикажана на сликите.

Основните својства

Type:
Napkin Ring
Material:
artificial flowers, flax
Package includes:
1* napkin rings (other demo products not included)
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :

Додатоци на производот