Лесно ослободување на калапи за коцка со мраз со капаци за коцка мраз, доаѓа со леден сад, оценка за храна, пластична лесна лесна за користење на фиоки за коцка мраз ?

Лесно ослободување на калапи за коцка со мраз со капаци за коцка мраз, доаѓа со леден сад, оценка за храна, пластична лесна лесна

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Дизајн на покритие : Овој вид на интимна лента за мраз со покритие може да спречи мраз од мирис и истекување на мувла Висок квалитет : Калапот е изработен од пластика, силен и издржлив, безбеден и здрав, силен и издржлив. Една машина за повеќе намени : Овој калап може да се користи за замрзнат сок, овошје пире и јогурт, а замрзнатите коцки мраз се погодни за ладење вино или сок, итн. Погодно : Двоен слој и единечен слој по избор, нашите 3 во 1 пакет вклучуваат а Стабилна лента за коцка мраз, канта за мраз и лажичка. Замрзнете го мразот и фрлете го во корпа за мраз за лесен пристап. Генијален дизајн : Поголем капацитет, користете лажица нема да ги замрзне рацете кога го земате мразот и нема да го истури неселективно. Дизајн на покритие : Овој вид на интимна лента за мраз со покритие може да спречи мраз од мирис и истекување на мувла. Висок квалитет : Калапот е изработен од пластика, силен и издржлив, безбеден и здрав, силен и издржлив. Една машина за повеќе намени : Овој калап може да се користи за замрзнат сок, овошје пире и јогурт, а замрзнатите коцки мраз се погодни за ладење вино или сок, итн. Погодно : Двоен слој и единечен слој по избор, нашите 3 во 1 пакет вклучуваат а Стабилна лента за коцка мраз, канта за мраз и лажичка. Замрзнете го мразот и фрлете го во корпа за мраз за лесен пристап. Генијален дизајн : Поголем капацитет, користете лажица нема да ги замрзне рацете кога го земате мразот и нема да го истури неселективно. Лесно ослободување на калапи за коцка со коцка со капаци за коцка мраз, доаѓа со ледена контејнер за храна од пластична лесна лесна за да се користи чист подарок за коцка за мраз и здрава.Конвентна : Двоен слој и единечен слој по избор, нашите 3 во 1 пакет вклучува стабилна лента за коцка мраз, канта за мраз и лажичка.

Основните својства

Material:
Food Grade Plastic
Color:
White, Green and Yellow
Size:
Approx. 21.8x12.7x10 cm/8.58x5x3.94 inches(Double Layer)
Size:
Approx. 21.8x12.7x2.9 cm/8.58x5x1.14 inches(Single Layer)
Package Includes:
Type1:1 x Ice Cube Mold
Type2:1 x Ice Cube Mold(With Spoon):
note:
1.Please allow 0-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3.Other parts are not included.:
Thanks for your understanding. :

Додатоци на производот