Beavorty 2pcs 2 нараквици за бања со ракави, силконски плочи за тело, чистење на тело, силиконски четка за тело, силиконски чистач тело масажа за масажа четки за чистење ба?

Beavorty 2pcs 2 нараквици за бања со ракави, силконски плочи за тело, чистење на тело, силиконски четка за тело, силиконски

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Силиконски чистачи на тело-Двострана дизајн : Силиконскиот чистач на телото е во двостран дизајн, има две различни страни Штрабник за бања- анти- : Со анти-дизајн, никогаш нема да мора да се грижите за тоа да се лизга низ вашите раце. Scrubber за масажер со туш- силиконски шраф на грбот уникатен облик на ракавици, ергономски дизајн, само ставете го на рака и добро вклопете ја дланката. Силиконска четка за бања-едно парче обликување, удобно и практично. Чистење на туш со две страни за ексфолијација на телото и масажа. Силиконски нараквици за бања- гумен чистач на телото изработен од материјал, издржлив и безбеден за употреба, специјално дизајниран за чистење на капење. Силиконски чистачи на тело-Двострана дизајн : Силиконскиот чистач на телото е во двостран дизајн, има две различни страни. Штрабник за бања- анти- : Со анти-дизајн, никогаш нема да мора да се грижите за тоа да се лизга низ вашите раце. Scrubber за масажер со туш- силиконски шраф на грбот уникатен облик на ракавици, ергономски дизајн, само ставете го на рака и добро вклопете ја дланката. Силиконска четка за бања-едно парче обликување, удобно и практично. Чистење на туш со две страни за ексфолијација на телото и масажа. Силиконски нараквици за бања- гумен чистач на телото изработен од материјал, издржлив и безбеден за употреба, специјално дизајниран за чистење на капење. Пакетот вклучува 2 x карактеристики на чистач на тело -Големина : 17.

Основните својства

Додатоци на производот