Подлога За Пот Под Пазувите Подлога За Пазувите Пазуви Удобна Долна Облека Градник За Заштита Од Пот Брзо Суво Лето Жени

Подлога За Пот Под Пазувите Подлога За Пазувите Пазуви Удобна Долна Облека Градник За Заштита Од Пот Брзо Суво Лето Жени

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Тонот на кожата е погоден за носење внатре Изработен од квалитетен памучен материјал, мек и многу апсорбирачки, без штета на вашата кожа. Чувајте ја надворешната облека свежа и сува од мирис и пот. Влошки за пазувите отпорни на пот со прилагодлив еластичен ремен за рамо, одговара на повеќето луѓе за носење, обезбедува сигурно поставување. Ефикасно : без мирис, брзо сушење, лесен за носење. Изработен од квалитетен памучен материјал, мек и многу апсорбирачки, без штета на вашата кожа2. Ефикасно : без мирис, брзо сушење, лесно за носење3. Влошки за пазувите отпорни на пот со прилагодлив еластичен ремен за рамо, одговара на повеќето луѓе за носење, обезбедува сигурно поставување4. Чувајте ја надворешната облека свежа и сува од мирис и пота5. Тонот на кожата е погоден за носење вопецификација : Не трошете пари на влошки за пазуви за еднократна употреба. Нема да бидете разочарани од нашите градници за пазуви, пробајте!Карактеристики : 1. Изработен од квалитетен памучен материјал, мек и многу апсорбирачки, без штета на вашата кожа. Ефикасно : без мирис, брзо сушење, лесен за носење. Влошки за пазувите отпорни на пот со прилагодлив еластичен ремен за рамо, одговара на повеќето луѓе за носење, обезбедува сигурно поставување.

Основните својства

Don't waste money on disposable armpit pads. You will not be disappointed in our armpit bras, give it a try!:
Features:
1. Made of quality cotton material, soft and highly absorbent, no harm to your skin.:
2. Effective:
odor free, quick drying, easy to wear.
3. Sweat-proof armpit pads with adjustable elastic shoulder strap, suits most people to wear, provides secure placement.:
4. Keep your outer apparel fresh & dry from odor and sweat.:
5. Skin tone is convenient to wear inside.:
Specification:
Item Type:
Armpit Sweat Guard Bra
Material:
Cotton
Item Color:
As Pictures Shown
Package Weight:
Approx. 34 g / 1.2 oz
Package Include:
1 * Armpit Sweat Guard Bra:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly.Not suitable for silk clothing.:

Додатоци на производот