Држач За Држач За Пенкало за Тетоважа, Држач За Пенкало За Пенкало За Пигмент За Мастило За Пигмент За Микроблејдинг Издржлив Практичен Додаток За Тетоважа За Шмин?

Држач За Држач За Пенкало за Тетоважа, Држач За Пенкало За Пенкало За Пигмент За Мастило За Пигмент За Микроблејдинг Издржлив Практичен

Това е достапна
DEN 108.64
Количина на стоки:

КАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОИЗВОДОТ : држач за пенкало за тетовирање стојат погодно за мастило за тетовирање и спречуваат да се истури Силиконски МАТЕРИЈАЛ : држач за држач за машина За Тетовирање изработен од силиконски материјал, нема штета за вашата машина за тетовирање, пенкало за тетовирање и игли. ДОДАТОК : додатоци За тетоважа за шминка одличен додаток за тетоважа за микроблејдинг. СПЕЦИФИКАЦИИ ГОЛЕМИНА : тип На Ставка : држач за пенкало за тетовирање, материјал : силикон,боја : црвена, големина : прибл. 9 * 6,5 см / 3,5 * 2,6 инчи, тежина на пакувањето : прибл. Гаранција : сите производи што ги продава нашиот бренд, ќе дадеме строга гаранција за квалитетот. Ако имате некое квалитетно прашање за нашиот производ, слободно контактирајте не. Овој Држач За Држач За Машина За Тетовирање се користи за држење машина за тетовирање, рачно пенкало, чаша во боја, памук и други алатки, многу погодно за употреба за време на микроблејдинг и работи за тетовирање.Карактеристики : Изработени од силиконски материјал, нема штета за вашата машина за тетовирање, пенкало за тетовирање и игли. Структурирани со различни големини кругови и правоаголник и форма на лак за држење на различни алатки. Погодно за држете мастило за тетоважа и спречете го истурање.

Основните својства

 :
Item type:
Tattoo Pen Holder
Material:
Silicone
Color:
Red
Size:
Approx. 9 * 6.5cm / 3.5 * 2.6inch
Package Weight:
Approx. 77g
Package list:
1 x Tattoo Tool Pen Holder Only:

Додатоци на производот