Тетоважа Напојување, Пренослив Безжичен Тетоважа Снабдување Дигитална Тетоважа Моќ За Снабдување Rca Конекција

Тетоважа Напојување, Пренослив Безжичен Тетоважа Снабдување Дигитална Тетоважа Моќ За Снабдување Rca Конекција

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ : напојувањето е лесно за носење, така што можете да извршите работа на отворено, а рамнотежата на распределбата на тежината со пенкалото за тетовирање не влијае на работата на тетоважатаМоќта што се користи за сите стандардни RCA ги поврзува машините за тетовирање. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА и РАКУВАЊЕ : ЛЦД-дисплејот, дисплејот јасно го покажува тековниот напон и е лесен за употреба. Прилагодливиот напон може да ги задоволи вашите различни потреби. Добар дизајн, мала големина, мала тежина и лесен за носење. Компактна и мала тежина, лесна за употреба и ракување. Долго притиснете го копчето за вклучување за да започнете; 2. Кратко притиснете го копчето за вклучување, се појавуваат пар мали стапала на десната страна од бројот на напонот, ова укажува на состојбата на моќност; 3. Притиснете " + "за да го зголемите напонот, притиснете" - " за да го намалите напонот. ЕФИКАСНИ ПЕРФОРМАНСИ : Голем капацитет на батеријата, батеријата 2000m Ah може да се користи 2-3 часа со напон од 6-8 V. Специјално дизајниран за пенкало за тетовирање, најдобар избор на професионални уметници за тетовирање. Одговара за ротирачка машина за пенкало за тетовирање и машина за трајно пенкало за шминка за материјали за тетовирање и постојани материјали за шминка. Кога напонот е 6-8v, може да се користи 2-3 часа. Ве молиме разумно организирајте го времето за тетовирање. Овој производ нема да прифати поплаки за проблемот со издржливоста. Овој производ е погоден само ЗА РЦА интерфејс тетоважа машина, други интерфејс машини не се соодветни, ве молиме потврдете пред купување.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Power Supply 
Material:
ABS
Interface:
RCA
Package List:
1 x Tattoo Power Supply:
1 x Cable:
Usage:
1. Long press the power button to start up:
2. Short press the power button, a pair of small feet appear on the right side of the voltage number, this indicates the state of power.:
3. Press ''+'' to increase voltage, press ''-'' to reduce voltage.:
Note:
1. When the voltage is 6-8v, it can be used for 2-3 hours. Please arrange the tattoo time reasonably. This product will not accept complaints about the endurance problem.2. This product is only suitable for RCA interface tattoo machine, other interface machines are not suitable, please confirm before purchase.

Додатоци на производот