Станица за миење на очите Frifreego со комбинација за итни случаи за туширање, безбедносен туш уред за туширање за миење на очите, станица за туширање, не'рѓосувачки чел?

Станица за миење на очите Frifreego со комбинација за итни случаи за туширање, безбедносен туш уред за туширање за миење на очите,

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Висок квалитет : Станицата за туширање за миење на очите се произведува во согласност со стандардите ANSIZ3581-2014 и ги исполнува барањата на OSHA. Користејќи SS304 не'рѓосувачки челик, површината е полирана со огледало, не е лесно да се 'рѓа, погодна за употреба на отворено и има долг животен век. Усвоена нишка NPT : значително го намалува ризикот од истекување на вода како резултат на неусогласената нишка за време на инсталацијата на водовод, големината и на влезот и излезот се 1-1/4 "женска нишка. Филтер со двојно слој, може да произведе удобна вода со пареа, да задоволи 15 минути потреби за миење на очите, реализирање на без миење на очите на рацете. од> 75 L/мин, повлечете ја шипката за туширање, протокот на вода ќе се активира. Ниската цена на одржувањето : очевисот е едноставен во структурата, лесен за инсталирање и расклопување, не е лесен за 'рѓа и ниски трошоци за одржување. Доаѓа со знак за очеви. Една година гаранција, кој било проблем, ве молиме контактирајте не. Висок квалитет : Станицата за туширање за миење на очите се произведува во согласност со стандардите ANSIZ358.1-2014 и ги исполнува барањата на OSHA. Користејќи SS304 не'рѓосувачки челик, површината е огледало полирана, не е лесно да 'рѓа, погоден за употреба на отворено и има долг животен век.

Основните својства

Додатоци на производот