Професионален Комплет За Тетовирање, Комплет За Машина За Тетовирање На Серпентина Тетоважа Вежбајте Машина За Тетовирање На Кожата Поставена со 2 Машина за Тетов?

Професионален Комплет За Тетовирање, Комплет За Машина За Тетовирање На Серпентина Тетоважа Вежбајте Машина За Тетовирање На Кожата Поставена

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

Педалата за стапала и Иглата за Тетоважа : педалата за нога за тетоважа долга 1,4 метри е погодна за уметникот за тетовирање да работи и да го движи телото за време на работата Безбедни игли за тетоважа од нерѓосувачки челик и пластични совети за игла за тетоважа, индивидуално спакувани, за еднократна употреба, спречуваат кро. Напојување со Тетоважа : напојувањето Со тетоважа е дизајнирано со пластична обвивка, со вградено висококвалитетно движење, силна моќност и излезен напон од 0-18 V, што може да ја поддржи работата на различни делови за тетовирање и е лесен за употреба. Тетоважа Рачка И Поправка Крем : Опремени со две тетоважа рачки и две тетоважа клип кабел за употреба со двојно тетоважа машини. Два вида креми за поправка на тетоважи кои ќе им помогнат на клиентите да ги поправат по тетоважите. Комплетен Комплет За Тетовирање : Комплетни додатоци за машини за тетовирање, лесни за инсталирање и расклопување. Погоден за почетници и професионални тетоважи, удобен и практичен. 2 Машина За Тетовирање : Содржи две машини за тетовирање, едната за шејдер, а другата за лагер. Машината работи брзо, со силна сила и стабилен излез на игла, може да навлезе длабоко во кожата и да создаде прецизни линии и мат површини. 2 Машина За Тетовирање : Содржи две машини за тетовирање, едната за шејдер, а другата за лагер. Машината работи брзо, со силна сила и стабилен излез на игла, може да навлезе длабоко во кожата и да создаде прецизни линии и мат површини. Напојување со Тетоважа : напојувањето Со тетоважа е дизајнирано со пластична обвивка, со вградено висококвалитетно движење, силна моќност и излезен напон од 0-18 V, што може да ја поддржи работата на различни делови за тетовирање и е лесен за употреба. Педалата за стапала и Иглата за Тетоважа : педалата за нога за тетоважа долга 1,4 метри е погодна за уметникот за тетовирање да работи и да го движи телото за време на работата. Безбедни игли за тетоважа од нерѓосувачки челик и пластични совети за игла за тетоважа, индивидуално спакувани, за еднократна употреба, спречуваат инфекција. Тетоважа Рачка И Поправка Крем : Опремени со две тетоважа рачки и две тетоважа клип кабел за употреба со двојно тетоважа машини.

Основните својства

Item Type:
Coil Tattoo Machine Kit
Material:
Aluminum alloy, plastic, stainless steel, silicone, rubber, non woven fabric, cream, liquid, etc.
Set Advantage:
A comprehensive tattoo tool for beginners and professional tattooists, easy to use.
Product Description:
Tattoo Machine:
Starting Voltage:
3-3.5V
Working Voltage:
4-7V (Keep the machine working below 10V, which can extend the life of the tattoo machine)
Working frequency of 10 wrap liner coil machine:
4.5V-5.5V 125Hz; 5.5-6.5V 128Hz
Working frequency of 10 wrap yellow shader coil machine:
4.5V-5.5V 120Hz;

Додатоци на производот