Силиконска ексфолирачка четка, мултифункционална бања масажа за масажа на телото за чистење за чистење за чистење на садови за чистење на четки за чистење силикон?

Силиконска ексфолирачка четка, мултифункционална бања масажа за масажа на телото за чистење за чистење за чистење на садови за чистење

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Широк спектар на апликации : Може да се користи за чистење на алишта, чистење кујна, чистење на садови, чистење на зеленчук и овошје, капење на миленичиња, итн Чистење и ексфолијација : Силиконската четка може да се користи за масирање, ексфолијација и чистење на телото за да ја омекне кожата и подобрување на циркулацијата на крвта. Двоен едностран дизајн : Со фино четка за четка од едната страна и мека крената глава од другата страна, исполнете ги вашите различни потреби. Дизајн на дупки за прсти, лесен за држење. Преносен дизајн : Лесен и мал по големина, лесен за складирање и носење, лесно може да се стави во вашата торба, совршена за дома, студентски дом и патување. Силиконски материјал : Ексфолирачката четка е изработена од висококвалитетен силикон, кој е еколошки и здрав, отпорен на абење и отпорен на корозија, мека и еластична, издржлива. Функционалност : 1. Чистење и ексфолијација : Силиконска четка може да се користи за масирање, ексфолијација и чистење на телото за да ја омекне кожата и да ја подобри циркулацијата на крвта. Широк спектар на апликации : Може да се користи за чистење на алишта, чистење кујна, чистење на садови, чистење на зеленчук и овошје, капење на миленичиња, итн.

Основните својства

Item Type:
Silicone Brush Material
List of packages:
1 x silicone brush :

Додатоци на производот