Капаче за туширање, нето капа Едноставно домаќинство што може да се дише за дишење на безбедно затегнување на безбедно хигиенски компактен преносен за хотелски сп?

Капаче за туширање, нето капа Едноставно домаќинство што може да се дише за дишење на безбедно затегнување на безбедно хигиенски компактен

Това е достапна
DEN 111.20
Количина на стоки:

Погодно за женска шминка, отстранување на шминка, чистење на лице или капење, итн, Погодно и водоотпорно. Може да се користи за нега на коса, перм, боење на косата, спиење, затегнување на спреј, туш, готвење, облекување, спа време, пливање и хотелска употреба. Може да се истегне слободно, совршено одговара на главата, без да се чувствувате цврсто и воздржано, удобно за носење. Користејќи висококвалитетна не -ткаенина ткаенина, мека и пријателска за кожата, добра пропустливост, одлична апсорпција на вода. Дизајн за еднократна употреба, безбеден и хигиенски. Достапни се 100 парчиња капа за бања, исполнете ги вашите потреби за замена. Погодно за женска шминка, отстранување на шминка, чистење на лице или капење, итн., Погодно и водоотпорно. Може да се користи за нега на коса, перм, боење на косата, спиење, затегнување на спреј, туш, готвење, облекување, спа време, пливање и хотелска употреба. Може да се истегне слободно, совршено одговара на главата, без да се чувствувате цврсто и воздржано, удобно за носење. Користејќи висококвалитетна не -ткаенина ткаенина, мека и пријателска за кожата, добра пропустливост, одлична апсорпција на вода. Дизајн за еднократна употреба, безбеден и хигиенски. Достапни се 100 парчиња капа за бања, исполнете ги вашите потреби за замена. Погодно е за женска шминка, отстранување на шминка, чистење на лице или капење, итн.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Shower Cap
Material:
Non-Woven Fabric
Color:
Blue
Applicable Places:
Beauty salon, hotel, home, SPA shop
Package List:
100 x Shower Cap :

Додатоци на производот