Fomiyes 4pcs ексфолирачки нараквици за бања сисал тело чистење на ракавици за ракавици за бања, мртви нараквици за отстранување на клетки на кожата, за убавина баш масаж?

Fomiyes 4pcs ексфолирачки нараквици за бања сисал тело чистење на ракавици за ракавици за бања, мртви нараквици за отстранување на клетки

Това е достапна
DEN 207.84
Количина на стоки:

Тушичката ракавица е лесна и компактна големина, не зазема многу простор и е лесен за носење Нараквиците за бања може да се нанесат за да се измие телото, да се отстранат маснотиите, маслото и мртвите клетки на кожата, да се изедначи кожата и да се остави мазна, еластична и блескава. Може да биде со сапун, стружења на телото, креми за бања и гелови за туширање, вашата кожа со здрав сјаен сјај. Нараквиците за бања усвојуваат материјал од висок степен, многу практичен и долготраен. Нараквиците можат да произведат богата пена, лесно чисти агли на вашето тело, ефектот на чистење е добар. Оваа нараквици за бања со тело со еластична текстура, добро прилагодени за туширање низ целото тело. Тушичката ракавица е лесна и компактна големина, не зазема многу простор и е лесен за носење. Нараквиците за бања може да се нанесат за да се измие телото, да се отстранат маснотиите, маслото и мртвите клетки на кожата, да се изедначи кожата и да се остави мазна, еластична и блескава. Може да биде со сапун, стружења на телото, креми за бања и гелови за туширање, вашата кожа со здрав сјаен сјај. Нараквиците за бања усвојуваат материјал од висок степен, многу практичен и долготраен. Нараквиците можат да произведат богата пена, лесно чисти агли на вашето тело, ефектот на чистење е добар. Оваа нараквици за бања со тело со еластична текстура, добро прилагодени за туширање низ целото тело. Опис Дали се чувствувате незгодно и одземаат многу време да се истуширате без никакви алатки? Потоа можете да ја изберете оваа ракавица за чистење на бања.

Основните својства

Додатоци на производот