Четки за чистење на четки за чистење на силиконски четки за чистење на четки за грб на четката за грб на грбот на грбот за грб на грбот, силиконски грб, возрасни четк?

Четки за чистење на четки за чистење на силиконски четки за чистење на четки за грб на четката за грб на грбот на грбот за грб на грбот, силиконски

Това е достапна
DEN 224.00
Количина на стоки:

Задното тело на телото : Направете го вашето тело мазно со отстранување на прашината на површината на вашата кожа Ексфолијатор на силиконски грб : Омекнете ја и измазнете ја кожата со помош на четката за тело на рачката. Четка за ексфолијатор на грбот : Може да се ексфолира и отстрани мртва кожа, ја стимулира циркулацијата на крвта, правејќи ја вашата кожа пријатна и мазна. Силиконска четка за грб : Дизајнот за висина на дупки ги прави лесен и заштеда на простор. Чистач на тело чистач : со само-виткан дизајн на дупки за лесно складирање и носење. Задното тело на телото : Направете го вашето тело мазно со отстранување на прашината на површината на вашата кожа. Ексфолијатор на силиконски грб : Омекнете ја и измазнете ја кожата со помош на четката за тело на рачката. Четка за ексфолијатор на грбот : Може да се ексфолира и отстрани мртва кожа, ја стимулира циркулацијата на крвта, правејќи ја вашата кожа пријатна и мазна. Силиконска четка за грб : Дизајнот за висина на дупки ги прави лесен и заштеда на простор. Чистач на тело чистач : со само-виткан дизајн на дупки за лесно складирање и носење. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на четката за капење - Големина : околу 37,50x8.38inch четка за тело на кожата. - Материјал : силиконски, силиконски четка за бања ABS.

Основните својства

Додатоци на производот