Galpada женски капачиња за туширање 6 компјутери за капење жени дизајн боја сина каки капа за цртан филм двојни деца хауба за дишење на влакнести додатоци Секоја девој?

Galpada женски капачиња за туширање 6 компјутери за капење жени дизајн боја сина каки капа за цртан филм двојни деца хауба за дишење

Това е достапна
DEN 241.76
Количина на стоки:

Пресакана капа за капење : капачиња за туширање за коса за жени за жени кои можат да се користат за туширање капачиња за туширање шампон капа за туширање, слатки капачиња за туширање Долга капа за туширање на косата : Направено од пластика Ева. Спа капа : Овој производ може да се даде како одличен подарок за вашите пријатели и семејства. Тие ќе бидат многу среќни. Капа за туширање : Одговара за туширање, готвење и бањата, вашата коса добро или може да се примени за врзување на косата при составување, чистење на лицето, итн. : Совршено за сите должини и дебелини на косата. Пресакана капа за капење : капачиња за туширање за коса за жени за жени кои можат да се користат за туширање капачиња за туширање шампон капа за туширање, слатки капачиња за туширање. Долга капа за туширање на косата : Направено од пластика Ева. Спа капа : Овој производ може да се даде како одличен подарок за вашите пријатели и семејства. Тие ќе бидат многу среќни. Капа за туширање : Одговара за туширање, готвење и бањата, вашата коса добро или може да се примени за врзување на косата при составување, чистење на лицето, итн. : Совршено за сите должини и дебелини на косата. Пакетот вклучува 6 x Карактеристики на капачињата - Големина : 27x27x0.2 инчи за повторно користење на хаубата. - одговара за туширање, готвење и бањата, вашата коса добро или може да се примени за врзување на косата при правење, чистење на лицето, итн. - Овој производ е мал, лесен и лесен за носење, за да можете да ја земете со вас каде и да сте Одете капачиња за туширање за жени.

Основните својства

Додатоци на производот