Zerodeko loofah Sponge 2 парчиња силиконски тело чистач на тело, мек мек ексфолирачки катче туш туш, чистач на четка за четка шампон четка за скалпот масажер за жени жени мажи ?

Zerodeko loofah Sponge 2 парчиња силиконски тело чистач на тело, мек мек ексфолирачки катче туш туш, чистач на четка за четка

Това е достапна
DEN 161.12
Количина на стоки:

Поништување Силиконски чистач на тело, мека мека ексфолирачка када, туш туш, чистач за четка за четка за четка шампон четка за скалп масажер за магии за жени жени. Бебешки бања сунѓер може да произведе богати меурчиња под гел за туширање, овозможувајќи ви да се бањате удобно. Четка за тело за бања Овој сунѓер за капење е совршена алатка за бања за деликатна и нежна кожа. Чистач за миење на телото направен од силика гел и сунѓер материјал за и употреба. Силиконски четки за капење може да ја масира кожата, да ја отстрани мртвата кожа и да го олесни заморот. Силиконски чистач на тело, мека мека ексфолирачка када, туш туш, чистач за четка за четка за четка шампон четка за скалп масажер за магии за жени жени. Бебешки бања сунѓер може да произведе богати меурчиња под гел за туширање, овозможувајќи ви да се бањате удобно. Четка за тело за бања Овој сунѓер за капење е совршена алатка за бања за деликатна и нежна кожа. Чистач за миење на телото направен од силика гел и сунѓер материјал за и употреба. Силиконски четки за капење може да ја масира кожата, да ја отстрани мртвата кожа и да го олесни заморот. Описи на описи на телото, чистач на тело, мек мек ексфолирачки бања, туш за туширање туш, чистач за четка Шампон четка за скалп масажер за деца за жени жени кои се мери- боја : случајна боја ,- материјал : силикон+сунѓер ,- Големина : 25.

Основните својства

Додатоци на производот