БОРДСТРАКТ 5 ПАРЧИЊА Чистач За Грб За Туширање, Четка За Мека Бања Дрвена Долга Рачка Сунѓер За Бања Најлонска Мрежа За Чистење На Грбот за Пилинг За Туширање На Кож?

БОРДСТРАКТ 5 ПАРЧИЊА Чистач За Грб За Туширање, Четка За Мека Бања Дрвена Долга Рачка Сунѓер За Бања Најлонска Мрежа За Чистење На

Това е достапна
DEN 521.60
Количина на стоки:

Мека дрвената рачка на задната четка за бања е полирана и задебелена, така што нема да попушта или пукне по долготрајна употреба Нема Оштетување На Кожата : најдобра комбинација за отстранување на кератинозните клетки на кожата, особено грубите области околу стапалата и лактите. Специјални влакна нежно масажи и чисти, мека топка за бања, безбедна и пријателска за кожата, не ја повредува кожата, погодна само за нежна масажа. Со Јаже : дизајн на Јаже, користејќи го јажето на рачката, овој чистач за грб е закачен на ѕидот или вратата од бањата и се суши по употреба, што е погодно за закачување и складирање. Закачување и одржување на суво по употреба. Издржлива Рачка : рачката не е лесно да се оштети. Завиткан е околу дрвената рачка со јаже за да обезбеди удобно држење што не се лизга дури и во влажна средина, и не е лесно да паднете за време на употребата. Идеален Подарок : комплетот вклучува 5 четки за капење со долга рачка за да ги задоволи потребите на големите семејства; совршен подарок за членовите на семејството, пријателите, татковците, мајките, дедовците и бабите, особено оние на кои им е незгодно да се наведнуваат. БОРДСТРАКТ е бренд посветен на развојот и иновациите во домот, нудејќи низа кујнски производи и додатоци за живеење дома. БОРДСТРАКТ постојано се развива и се подобрува во своето истражување за да обезбеди подобри услуги за јавноста. Чистачот за грб лесно се пени, а подобро е со гел за туширање или сапун, а пената е богата, така што ќе можете да уживате во бањата. Дизајнот на долгата рачка може лесно да се четка на тешко достапни места.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bath Brush
Material:
Nylon + Wooden Handle
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 35x12cm / 13.8x4.7in 
Weight:
Approx.450g/15.9oz
Applicable Object:
General
Package List:
5 x Bath Brush:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. Recommend to replace a new one on a regular basis and use different colors in your family, not share with others.:

Додатоци на производот