ПАМЕТНИ ХАКИРАЊА Тунел За Мачки, Тунели За Мачки За Мачки Во Затворен Простор, Кревет За Тунели За Мачки, Кревети За Мачки За Мачки, Крофна За Мачки, Голема Пештера С?

ПАМЕТНИ ХАКИРАЊА Тунел За Мачки, Тунели За Мачки За Мачки Во Затворен Простор, Кревет За Тунели За Мачки, Кревети За Мачки За Мачки, Крофна За

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Ние главно обезбедуваме производи за мачки за внатрешна употреба, особено за големи мачки Сите наши производи се дизајнирани за вашите крзнени пријатели да бидат интерактивни и забавни. Тунели за мачки за Мачки во Затворен простор. Мачка Тунел Кревет. Мачка Скривалиште. Пештерата На Мачката Пекабу. Мачка Кревет Пештера. Американска Кратка Коса И Британска Кратка Коса. Персиска Мачка И Егзотична Кратка Коса. Рагдол И Бирман Мачка. Норвешка Шумска Мачка. Двослојна Структура. Изглед На Крофна. Интерактивна Играчка За Мачки. За Мачките Да Играат, Да Се Релаксираат и Да Спијат. Ја исполнува Љубопитноста И Инстинктот На Мачката за Криење. Изработени Од Силна Ткаенина Од Филц Отпорна на Гребење. Совршен Гребач За Мачки. Поддржете Ги Сите Домашни Мачки. Мачки Со Тежина до 22 килограми(10 килограми). ПАМЕТНИТЕ ХАКОВИ се Американски Бренд. Чисто Светло Сиво И Темно Сиво. Едноставно И Елегантно. Модерен И Безвременски. Погоден За Сите Стилови На Украсување На Домот. Четири Сезони Универзална. Дизајн на патент За Лесно Отстранување И Чистење. Исчистете Со Рачна Правосмукалка. Измијте Со Вода Рачно. Закачете Се Да Се Исуши. 24 во(60см) Во Дијаметар, 11 инчи(28см) Висока. 20 во(50см) Во Дијаметар, 8 инчи(20см) Висока. ? СИМПАТИЧНА КРОФНА - овој тунел за мачки и крофна за мачки има двослојна структура со изглед на крофна, која може да се користи како тунели за мачки за внатрешни мачки и кревети за мачки за играње и опуштање во затворен простор. Креветот за тунел за мачки ја исполнува љубопитноста на мачката, која е одлична пештера за кревет за мачки, скривалиште за мачки и пештера за мачки пекабу. ? ЗА ГОЛЕМИ МАЧКИ-24(60 см) во дијаметар, високи 11 (28 см) и тежина од 2,6 килограми. Нашите тунели за мачки одговараат на сите домашни мачки со тежина до 22 килограми(10 кг), кои се одлични тунели за мачки за големи мачки во затворен простор. ? ТКАЕНИНА ОД ФИЛЦ ПРОТИВ ГРЕБЕЊЕ - овој тунел за кревет за мачки е изработен од силна ткаенина од филц отпорна на гребење, многу цврста и издржлива. Може да стои стабилно кога мачките влегуваат и се тркалаат наоколу. Zipper ДИЗАЈН - четири сезони универзална. Дизајнот на патент го прави склопувањето и расклопувањето на тунелот за мачки многу погодно, а исто така може да се преклопи и складира кога не се користи. Исчистете со правосмукалка или влажна крпа. ? ПОДАРОЦИ ЗА МАЧКИ - позабавно кога играте со повеќе мачки бидејќи тунелот за мачки има голем простор. Може да се користи и како тунел за крофни за мачки, кревет за пештери за мачки и кревет за мачиња, што е идеален подарок за вашите крзнени пријатели. ПАМЕТНИ ХАКОВЕ Мачка Тунел Е Американски бренд. Има двослојна структура со изглед на крофна, која може да се користи како : . ПАМЕТНИ ХАКОВЕ Тунел За Мачки (24 и 20) е погоден за сите видови мачки во затворен простор. Може да поддржува разни домашни мачки како што се : .

Основните својства

Додатоци на производот