Алатка за обука за тоалети за мачки, тренер за мачки за тренер за мачки за миленичиња 5 парчиња миленичиња за миленичиња издржливи за тоалети со различни големини и

Алатка за обука за тоалети за мачки, тренер за мачки за тренер за мачки за миленичиња 5 парчиња миленичиња за миленичиња издржливи за тоалети

Това е достапна
DEN 399.52
Количина на стоки:

Производот е во согласност со инстинктивното однесување на мачката да се одржува чисто и може да одговара на карактеристиките на мачката и мачката да оди во тоалетот Погодно за тоалети со различна големина и форми, и погодни за сите тоалетни седишта, вклучително и кружни и продолжени типови. Лесно е вашата мачка да ја разбере и користи, а вашата мачка да ја користи човечката бања за одреден временски период. Но, времето за обука за различни мачки може да биде различно. Направено од еколошки апс, безбеден и нетоксичен, безопасен за домашни миленици. Цврстото седиште може да носи тежина на повеќето мачки. Дизајнот на жлебот го олеснува расклопувањето на фиоката и е погодно за употреба. Можете да користите нож за да го исечете жлебот за да ја направите вашата мачка да се навикне на тоалетот. Ако вашата мачка не може да се прилагоди на новата ситуација, можете да ја користите резервната лента за да се вратите на претходниот чекор. Направено од еколошки апс, безбеден и нетоксичен, безопасен за домашни миленици. Цврстото седиште може да носи тежина на повеќето мачки. Дизајнот на жлебот го олеснува расклопувањето на фиоката и е погодно за употреба. Можете да користите нож за да го исечете жлебот за да ја направите вашата мачка да се навикне на тоалетот. Ако вашата мачка не може да се прилагоди на новата ситуација, можете да ја користите резервната лента за да се вратите на претходниот чекор. Производот е во согласност со инстинктивното однесување на мачката да се одржува чисто и може да одговара на карактеристиките на мачката и мачката да оди во тоалетот. Погоден за тоалети со различни големини и форми, и погодни за сите тоалетни седишта, вклучително и кружни и продолжени типови. Лесно е вашата мачка да ја разбере и користи, а вашата мачка да ја користи човечката бања за одреден временски период. Но, времето за обука за различни мачки може да биде различно.

Основните својства

Item Type:
Cat Toilet Trainer
Material:
ABS
Product Color:
As Pictures Shown
Product Size:
Approx. 42x41.5x3.2cm / 16.5x16.3x1.3in
Product Weight:
Approx. 800g / 28.2oz
Purpose:
To chew and grind teeth for little pets.
Training steps:
1. Place the litter box in the toilet:
Before using the cat litter box, put the existing litter box in the toilet so that the cat has time to adapt to the new toilet location.
2. Put the cat toilet mat on the toilet:
Take the cat litter box away, place the cat toilet mat on the toilet, and put in the cat litter that can be flushed into the toilet.
3. Move on the blue tray except for the first circle:
take it away along the smallest of the blue tray, and put in the cat litter that can be washed away.
4. Remove the second circle on the blue tray:
Take it away along the second circle of the blue tray, and put in the cat litter that can be washed away.
5. Remove the third circle on the blue tray:
Take it away along the third circle of the blue tray and put in the cat litter that can be washed away every day.
6. :

Додатоци на производот