Седалото На Прозорецот на мачката За Внатрешни Мачки Цврсти Кадифен Хамак За Мачки Полици За Кревети На Седиштата Без Дупчење Без Вшмукување Чаша, Заштедувајќи Пр?

Седалото На Прозорецот на мачката За Внатрешни Мачки Цврсти Кадифен Хамак За Мачки Полици За Кревети На Седиштата Без Дупчење Без

Това е достапна
DEN 511.84
Количина на стоки:

①Употреба на повеќе локации, Хамакот За Мачки може да се закачи со својот клип за хангар во празнини како што се прагови на прозорци, фиоки, грб на стол и постелнина Кога не ја користите хамакот за мачки, лесно може да се отстрани без расклопување. ●Реверзибилна Ткаенина ● подлога за седалото На прозорецот За Мачки изработена од две различни ткаенини за да одговара за различни сезони и различна собна температура. Едниот е пријатна микро велур ткаенина другиот е мек кадифен, без хемиски мирис. Мачките можат слободно да се забавуваат во овој удобен кревет. ①Лесно Се Склопува.Седалото На Прозорецот На Мачката е лесно да се состави, можете да изградите и инсталирате за 5 минути. Нозете имаат 2 филц разделувачи за да спречите оштетување на ѕидот, може да собере до 40 килограми, Погоден За повеќе мачиња или голема мачка. ●Стабилен и Заштедува Простор ● Во Споредба со полиците на прозорците поставени на вшмукување, нашата импровизирана лежалка за мачки посигурно се прицврстува на праговите на прозорците, фиоките, грбот на столот, креветите итн., без оштетување на мебел и ѕидови, и без зафаќање вреден простор во вашиот дом. ●Супер Носивост, Без Проблем Со Паѓање На Вшмукување Чаша, Нашиот дизајн на структурата на креветот за мачки е стабилен, со супер носивост.

Основните својства

Додатоци на производот